50 Years
With The Athlete’s Foot

Vi fejrer 50 år med sneakers som en del af vores hverdag. Vi fejrer fem årtier, hvor der har været plads til, at kunne udfolde sig kreativt og personligt gennem sine sneakers og unikke stil. Vi fejrer det individuelle i alle mennesker og glæder os til 50 år mere, hvor det kun kan blive vildere og bedre.

Vær med til at fejre The Athlete’s Foot både internationalt og lokalt.

Taf 50 år

DO YOU DARE TO CELEBRATE WITH US?

Hele historien om The Athlete’s Foot startede som en lokalt ejet butik i Pittsburgh, Pennsylvania i 1971. Før det var der ikke nogen der så muligheder i, at sælge sportssko til andre end atleter og professionelle sportsudøvere. Det var her den Amerikanske entreprenør David Lando besluttede sig for, at åbne verdens første The Athlete’s Foot. Butikken var udelukkende fokuseret på sportssko.

The Athlete’s Foot er sidenhen kun blevet større og større. Her 50 år senere er der hele +500 butikker fordelt ud over 30 lande. The Athlete’s Foot tilbyder unikke sneakers og sporty beklædning fra verdens største sportsmærker.

Eksklusiv kollektion

The Athlete’s Foot x Puma, Crep & Staple.

I samarbejde med nogle af vores helt oprindelige samarbejdspartnere, fejrer vi jubilæet med nogle eksklusive limited edition produkter.

The Future Rider ‘Dare to Play’ sneaker i samarbejde med Puma. Den specielle jubilæums-sneaker, er lavet i to farvekombinationer.
Med designeren Jeff Staples brand ‘Staple Pigeon’ har The Athlete’s Foot lavet en tøjkollektion, som er en perfekt symbiose mellem de to brands.

Til alle sneakersfans derude er der lavet en helt særlig jubilæums Crep Protection box, der indeholder alt det, der skal til for altid at have skinnende rene sneakers. .

599,95 kr.
419,97 kr.

Tilgængelig i 2 farver

649,95 kr.
454,97 kr.

Tilgængelig i 2 farver

599,95 kr.
419,97 kr.
299,95 kr.
209,97 kr.

Tilgængelig i 2 farver

299,95 kr.
209,97 kr.

Tilgængelig i 2 farver

599,95 kr.
419,97 kr.

The Athlete’s Foot Danmark

Sådan startede det hele

Vi har godt nok ikke været med alle 50 år i Danmark, men det er efterhånden blevet til en del.

Den første The Athlete’s Foot kom til Danmark i 1991, og var faktisk en af de første rigtige sneaker butikker, som havde hovedfokus på sneakers til mænd og kvinder. Sidenhen voksede antallet at butikker og det gjorde interessen for de behagelige gummisko også.

I en kort periode var The Athlete’s Foot ikke til at finde i Danmark, men den 26. marts 2015 gjorde vi vores come back og var igen at finde på Danmarkskortet med butikken på Frederiksberg og i Rosengårdcentret i Odense. Nu er der gået nogle år og I er stadig lige så tossede med vores udvalg af sneakers, derfor er det også blevet til en del flere butikker, syv helt præcist – 1 i Jylland, 2 på Fyn, 4 på Sjælland og selvfølgelig kan du også altid finde os på theathletesfoot.dk.

Puma Wild rider taf 50 years
Taf 50 years
Taf 50 years