dare to change

taf x adidas sustainability

I samarbejde med Adidas lancerer vi bæredygtige og veganske styles af klassikerne, som du allerede kender. Vi tror på, at vi som brand har et ansvar for at beskytte det miljø vi lever i. Derfor vil vi gradvist integrere bæredygtige initiativer og produkter for at minimere vores CO2 udslip.
Vi er stadig langt fra at være en CO2-neutral virksomhed, men vi tager og vil fortsat tage små skridt for at bidrage til en mere bæredygtige verden.

Vi starter derfor sammen med Adidas med at lancere vores første bæredygtige projekt i Europa, så vi sammen kan blive mere bæredygtige og få mere ud af hvert produkt.

kom af med dit gamle tøj og sko

I alle vores 8 butikker kan du derfor nu smide dit gamle tøj ud i vores bæredygtige skraldespande og få en voucher på 75 kroner, som du kan bruge, når du køber et bæredygtigt adidas produkt inden den 4. oktober 2020.

Her i Danmark samarbejder vi med Trasborg, som derfor modtager det tøj og sko du indleverer til os. Trasborg arbejder dagligt med at indsamle genbrugstøj og distribuere det videre. Du kan læse mere om Trasborg her.

bæredygtige styles af klassikere

Vi har i samme omgang også fået produceret nogle nye styles af de allerede kendte adidas klassikere, som vil være et mere bæredygtigt valg. De er lavet med genanvendte materialer, så de er mere bæredygtige. Du kan se dem på siden her.

Vi ved, at disse initiativer alene ikke vil redde vores planet, men hvert skridt tæller. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel – do you dare to change with us?