Air Force 1

Se vores store udvalg af Nike Air Force 1 sneakers, og læs historien bag skoen, i bunden af siden.

Air Force 1

Viser 1–18 af 29 resultater

Shop Air Force 1 sneakers i The Athlete’s foot til mænd, kvinder og børn. – Nike Air Force 1 limited sneakers i mange farver.


Med sin blanding af magt og raffinement er skoen med de 2.000 ansigter et studium i ren elegance.

Tilbage i 1990'erne tog en gruppe unge fra Harlem, et af de nordlige distrikter i New York, denne gummisko fra 1982 til sig som deres emblem og omdøbte den med kælenavnet "Uptown". i mellemtiden er Air Force 1 nu blevet en af verdens bedst sælgende sneakers, der blev lanceret i fem modeller og næsten 2000 versioner (Herunder Low, Mid eller Hi). Og det skader ikke skoens ry at være elsket af kendisser som Jay-Z, som siges at han altid bærer et helt nyt par Air Force 1 for at bevarer den pletfri hvidhed. Eller Rapperen Nelly, som der har dedikeret sin sang Air Force ones til dem i 2002.

Disse gummisko er nu på en gang en fællesreference inden for popkulturen, og et vigtigt omdrejningspunkt i sneaker-samfundet og et tegn på god smag. Den er også en af de sneakers, der kan bæres sammen med et jakkesæt uden at være helt ved siden af.

Air Force 1 - En stjerne på banen og i gadebilledet

Nike har mange ikoniske sneakers, som har en nærmest kultisk status på det kommercielle marked, og det kan være svært, at få fat i et par exclusive air force 1, med special release day.

Før Air Force 1 blev opdaget som en dagligdags sneaker, så var den en fast del af baskeball banerne i USA. Den var designet til, at skulle give den optimale performance til spillerne, med sin tykke sål der skulle give basketballspillerne en højdemæssigfordel, men den affjedrede også bedre end andre sko på daværende tidspunkt, og derfor fik spillerne færre skader og mere spilletid på banen.

    Udvalg af Air Force 1 farver
  • Hvide
  • Sorte
  • Gule
  • Blå
  • Røde

Nike Air Force 1 - pasform og design

Den ikoniske og populære Air force 1 er forblevet tro til sit oprindelige design, med sin tykke affjedrende basketball sål, som er fleksible og nærmest et kendetegn for Air Force familien. På siden af skoen er ofte det velkendte Nike "SWOOSH" logo, som er inkorporeret i materialet ned langs skoen, Air Force 1 er ofte produceret i glat læder, farverigt stof eller blødt ruskind. Air Force 1 modellen udvikler sig konstant, og er lavet i et hav af varianter, i helt hvidt læder, hvide med sort swoosh, gule, blå og endda med reflekterende swoosh og flere og flere Air Force 1 i bæredygtige materialer med broderede blomster dekorationer. Nike Air Force 1 er almindelige i størrelsen, men er du i tvivl, kan du altid besøge en af vores butikker rundt omkring i landet, og prøve dine nye Air Force 1 på.

29