[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Michael Jordan – Air Jordan

Født den 17. februar 1963 i Brooklyn, New York.  I 1984 blev han draft’et som nr. 3 til den nordamerikanske Liga NBA Draft. Den er god nok, manden der idag bliver kendt som basketballs GOAT (greatest of all time) var ikke første valg.

 

Han blev valgt af Chicago Bulls, med hvem han vandt hele 6 mesterskaber, 6x Finals MVP, 5x NBA MVP, 10x Mest scorende spiller i NBA og 14x NBA All-star, bare for at nævne nogle af hans mange meritter.

 

Efter sæsonen 1992-1993 skiftede han bolden ud med et bat og baseball, inden han returnerede til basketball i 1995 og vandt tre mesterskaber på stribe for anden gang med Chicago Bulls. Han indstiller basket karrieren igen for anden gang i 1998 for at vende tilbage til NBA og denne gang tørne ud for Washington i perioden 2001-2003.

 

Kunne du tænke dig at lære meget mere om Michael Jordan og hans karriere, kan serien på Netflix “The last dance” klart anbefales.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”144631″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”144627″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Jordan 1

I løbet af Michaels første sæson begyndte han at spille i Jordan 1 silhuetten, men den udkom først sidst i sæsonen i april 1985. I NBA dengang skulle skoene være en del af uniformen, så de matchede spiller dragten. Michaels sko indeholdt ikke nok hvid farve ifølge NBA, så han blev påbudt en bøde for hver kamp, han spillede i dem, hvilket kun gjorde dem endnu mere eftertragtet.

 

Den dag idag er silhuetten stadig blandt de mest popoulære, og vi kan med stolthed byde den velkommen hos TAF danmark i en fremragende colorway, som deler mange ligheder med en gammel kending kaldet “Bred toe”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Jordan V retro

Jordan 5 debuterede silhuetten i 1990, designet af den legendariske Tinker Hatfield, som lod sig inspirere af kampfly fra anden verdenskrig, hvilket blandt andet kan ses på hajtænderne på midtsålen af silhuetten. Farvekombinationen “fire red” med hvidt læder på overdelen, sort midtsål og røde detaljer samt foring var blandt de originale colorways fra 1990.

 

Career high in points 

Den 28. marts 1990 laver Michael Jordan sin “Career high” i antal scorede points mod Cleveland i en overtidskamp, hvor MJ ender med at score 69 point. Selvfølgelig iført Jordan V i “Fire red”.

 

Disse modeller udkommer på TAF.dk og i følgende butikker:

Der udkommer begrænset antal. First come, first served.

 

Tak fordi du læste med! Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker på release dagen torsdag den 11. juni

 

Du kan som altid følge med i nyheder og konkurrencer på Instagram via dette link: https://www.instagram.com/taf.danmark/[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”144630″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]Når produkterne er live, vises de her.[/vc_message][/vc_column][/vc_row]