Beanies

Viser alle 16 resultater

Ligesom så meget andet outdoor tøj, sko og accessoires, så er huer eller beanies, som efterhånden er et velkendt ord for den varme strik hue, så er huen blevet en fast del af vores garderobe, og de bliver ikke kun brugt om vinteren for at holde varmen på hovedet og ørene, nu er beanien blevet et fashion statement, og den skal helst passe til ens outfit. En huen kan også altid redde en dårlig hårdag.

Beanie eller hue?

Lige meget hvad du kalder den, så ved vi hvad du mener. Ordet beanie er den engelske betegnelse for en hue, og selvom vi efterhånden har taget ordet beanie til os, så er og bliver det, det samme som en hue, der er faktisk ikke nogen forskel på, hvad for en slags hue det er. Det vigtigste er bare, at det er en hue som kan bruges som vinterhue eller som fashionhue.

Huer og beanies i lækkert materiale

Hos The Athletes Foot sætter vi pris på bløde materialer i en høj kvalitet, dette afspejler sig i vores huer, som kommer fra alle de store mærker, Adidas, Nike, Vans og Puma, der har et bredt udvalgt af rib huer i forskellige størrelser ribstrik. Næsten alle huer er strikhuer, men der er forskel på hvordan huen er strikket, nogle huer er strikket i glatstrik, hvilket gør at de får et mere enkelt og stilrent design.

Vores udvalg af huer og beanies er konstant det nyeste på markedet, så hvis du er på udkig efter en sort hue en grøn hue eller den ikoniske gule fisker beanie, så kan du med sikkerhed finde den her på siden. Vi vælger altid kun det bedste fra vores kendte mærker, og vi må sige kvalitet og mærkevare, det går hånd i hånd.

16 The Athletes Foot