Ball

Viser alle 7 resultater

Tilgængelig i 2 farver

449,95 DKK
499,95 DKK
649,95 DKK

Tilgængelig i 2 farver

699,95 DKK

Tilgængelig i 2 farver

399,95 DKK

Tilgængelig i 2 farver

999,95 DKK

Ball Original

Året er 1974 i den Italienske by Rimini, hvor Aldo Ciavatta har designet og produceret jeans i flere år. Aldos jeans var anerkendte i branchen, derfor valgt han at starte sit eget brand, BALL. Aldo var ekstremt innovativ og fremadsynet i sine design, og gik med et mere loose fit og kreative nye farver. Amerikanske universiteter var en stor inspirationskilde for ham, og især sportsgrenene polo, cricket og baseball.

BALL blev hurtigt en stor succes i Italien og voksede sig stor i det meste af Europa. I 1982 sultede alle efter at få fat på et par “slidte” blå jeans, og her var BALL hurtigt ude og opfandt en metode, som fik nye jeans til at se slidte ud, metoden involverede pipsten, som gav de perfekte stonewashed jeans look. Den voksende interesse for BALL produkter åbnede op for en interesse for et fuldendt BALL look, med deres jeans og overdel, som blev deres ikoniske sweatshirt i friske og klare farver. Som de første var deres sweatshirts med tryk.
BALL lukkede i 1989 deres afdelinger i Italien og Holland, men danskeren Hans Gerhard fortsatte eventyret i det skandinaviske marked med stor succes. I 1998 forlader Hans BALL og virksomheden lukker.

22 års stilhed og pludselig er BALL tilbage på banen, med nye designs som er baseret på alle de gamle klassikere, og lige med et er den første sweatshirt med tryk tilbage og klar til at gøre sin entre endnu en gang.

Ball is back baby

7 The Athletes Foot