Converse

600,00 kr.
600,00 kr.
599,95 kr.
359,97 kr.
600,00 kr.
600,00 kr.
600,00 kr.
600,00 kr.
600,00 kr.
600,00 kr.
600,00 kr.

Converse

Er en af de helt originale spillere i sneakers industrien, de har i over 100 år lavet sko til børn og voksne som har været med til at forme deres stils identitet. Converse har fortsat den vellykkede stil med deres old school modeller som All Star Low og Hi, men de har også udviklet på deres brand, og de er så meget mere end klassiske modeller. En Converse’s filosofier er, at man skal være sig selv, og hvis det er sammen med Converse, så er der rig mulighed for, at udtrykke sig selv som den man er, via deres ikoniske sneakers.

Converse All Star – Chuck Taylor

CT er nok en af Converse’s mest kendte sko, den har næsten været med helt fra starten, og har spillet en stor rolle i mange film og tv-serier, hvor den både har været brugt som sportssko, mange husker nok Danny Zuko i Grease, hvor han skal prøve forskellige sportsarter, her løber han baneløb, spiller basketball og bryder i et par sorte Converse All Stor Chuck Taylor hi. Om de har været særlig sunde for ens fødder og ben kan man diskutere. Det var ikke kun i 70’erne og Chuck Taylor gjorde sit indtog. Tyve år senere i 90’erne var Converse stadig en fast del af garderoben, men her var den ikke som en sportssko, nu var det som en modesko som passede perfekt til et par blue jeans og en white tee. Flere af karaktererne i kultserien Beverly Hills 90210 bærer nemlig Chuck Taylor gennem alle årene serien kører.

Converse All Star har været mange steder, og er det stadig den dag i dag. Der er ingen tvivl om, at det vil de fortsæt være i fremtiden. Vi glæder os i hvert fald til, at være en del af rejsen. Derfor har vi også samlet alle de ikoniske og klassiske modeller af Chuck Taylor, som uden tvivl også vil være moderne om 10, 20 og nok også 30 år.