Viser et enkelt resultat

Puma

199,95 kr.
139,97 kr.

puma basket

Hvis man er vild med Puma Suede, er man også vild med Puma Basket. Skoen blev originalt designet i 1971 med læder, men er efterfølgende lavet i mange materialer og farver. Klassisk er dog at Puma Basket er en original basketsko.

Lad os først tage et kort dyk ind i Pumas historie, og se hvor det hele startede, inden vi kigger på Puma Basket siloen. Hvis Gebruder-Dassler Schuhfabrik siger dig noget, så er du også klar over at det var brødrene Adolph og Rudolf Dassler, som startede virksomheden. Virksomhed er der ikke mange der kender i dag, men længere fremme i historien gik der rod i forretningen, og brødrenes veje måtte skilles – til stort held for nutidens sneaker hoveder! Det var nemlig Rudolf Dassler der senere hen startede Puma, mens at Adolph (kaldt Adi) Dassler etablerede Adidas. Det skulle i fremtiden vise sig at blive to af verdens største sportsvirksomheder, og resten er mildest talt historie. Den dag i dag har virksomhederne stadig deres hovedsæde i den lokale hjemby Herzogenaurach.
Hvis vi kigger på Puma Basket linjen, har den dybe rødder i sneaker verdenen, og var én af de sko der gav Puma deres nuværende status, som et af verdens største sportsfirmaer. Skoen blev lanceret for første gang helt tilbage i 1968, samme år som Puma logoet blev implementeret på sneakeren, og var oprindeligt tænkt som en sneaker der skulle bruges når man varmede op til basketball kampen. Deraf det legendariske navn Puma Basket. Sneakeren var ligeledes særdeles populær i gadebilledet i USA hvor mangfoldigheden brugte den på streetbanerne og dermed cementerede sit navn i hiphop kulturen, som go-to sneakeren når der skulle trylles på gaderne. Læderoverdelen var faktisk en af de største grunde til at skoen blev sådan en succes, grundet den høje holdbarhed. Det gjorde at spillerne kunne bruge skoen i en masse aktive timer, uden at bekymre sig om slitage.

Sneakerens popularitet i amerikanske storbyer som New York, Chicago og Houston var med til at transformere Puma siloen fra en basketball sko til livsstil sneaker, og dermed var fundamentet lagt for andre velkendte kollektioner som Puma Suede, og gjorde Puma til det de er i dag. Vi har altså fingrene i en historisk sneaker, som vækker stor begejstring for mange mennesker. Det har blandt andet ført til et stjernespækket line-up af sportsidoler, som har udfoldet sig i skoen. Heriblandt Diego Maradona, Boris Becker, der fik sin egen ”Puma Becker” sneaker. I dag ser man store stjerner som Antoine Griezmann, Rihanna og Usain Bolt bære mærket, og have fingrene med i spillet når der skal laves nye innovative tiltag.
Sidst men ikke mindst har siloen siden 1968 udviklet sig til nye kollektioner som; Basket Classic, Basket Heart og Basket Platform, der ligeledes har taget verden med storm.
puma basket kvaliteter
Hvad kan skoen gøre for dig? Udover sin historiske baggrund og velkendte sporty design er den vel en af de smarteste all-round sko på markedet. Den har en utrolig lækker komfort, mens at sneakerens overdel som tidligere nævnt byder på en holdbarhed i særklasse. Derfor egner den sig både til hverdagslooket, men mindst ligeså meget til streetbanerne rundt omkring i Danmark, når dit sportslook skal luftes og du skal være aktiv!

puma platform

Med modeller som Puma Basket og Puma Suede, kom Puma også på ideen at videreføre silhuetten med et lille løft. Bogstavelig talt blev Puma Platform designet med en forhøjet mellemsål som skabte stor interesse i mode branchen.

sneakers der giver dig nye højder

Du kender den sikkert fra Puma’s anden sko kollektion: Puma Basket. Den populære sko havde op igennem 60’erne sin storhedstid, hvor den blev brugt til basketball som opvarmningssko. Det blev udviklingen på en rutsjetur fra basket til popkulturen. Man fandt Puma Basket attraktiv indenfor hip-hop kulturen, og det blev starten på et nyt eventyr. Man forsøgte at tage den moderigtig basketsko til nye højde, bogstaveligt talt, med Puma Basket Platform. Den populære sko blev opløftet med en forhøjet tyk platformsål, et cool frontmønster samt et lækkert ruskind materiale.
Det blev starten på en ny innovativ udvikling fra Puma Basket til Puma Platform. Faktisk gik Puma Platform hen til at blive så populær en fodbeklædning at Puma designede en højere model. Ikke nok med en forhøjet sål, var ønsket også at skabe en sneaker-lignende støvle med den tykke platformsål. Puma Platform Mid blev en succes og interessen voksede sig større.

du finder puma platform dame sneakers her
Den populære modesko, Puma Platform, er til alle de damer som elsker den ikoniske Puma Basket silhuet. Anderledes ved denne sko, er den høje og tykke platformsål som giver din stil nye højder. Skoen kommer med en ruskindoverdel og et attraktivt udvalg af farver og mønster. Du kan blandt andet finde grønne Puma Platform med hvid sål, eller rosa overdel med sandfarvet sål. Den helt klassiske sorte model på overdel og sål, finder du også her på siden.
Hvis du er vild med Puma Basket silhuet og skoens udseende, vil du elske Puma Platform. Som navnet antyder får du mere højde, volume og coolness, med den tykke platform sål. Det er den perfekte sommersko til pigen som ikke har fundet de rette kicks endnu. Du kan altid tage ned i en af vores mange The Athletes Foot butikker, for at prøve skoen. Hvis du har forelsket dig i skoen og kender størrelsen, kan du bestille skoen online på webshoppen.
Du finder alle Puma Platform sneakers til damer her.