Viser alle 5 resultater

Buckethats

Tilgængelig i 2 farver

599,95 kr.
419,97 kr.

Tilgængelig i 3 farver

649,95 kr.
454,97 kr.
249,95 kr.
249,95 kr.
-50%
219,95 kr.
153,97 kr.

Buckethats

Ligesom så mange andre ting, som var moderne tilbage i 90erne og der har sit comeback nu, så er bøllehatten ingen undtagelse. Den runde hat er efterhånden lavet i et hav af forskellige former og farver, nogen med stor skygge og andre med en mindre skygge som ikke tager lige så meget solen. Bøllehatten er ikke længere kun en praktisk solafskærmning, den er også et fashion statement, der kan gå til mange forskellige outfits. Til en elegang feminin sommerkjole, kan en sort bøllehat med logo sætte prikken over i'et.

Bøllehatten med på festival

En rigtig festval kender ved, at det er nødvendigt at holde sig lidt i skyggen for ikke, at få alt for røde kinder og næsetip. En bucket hat er et must-have til de mange timer under solen, det er en sikker metode til at have fuld UV-beskyttelse i hovedet, og overraskende nok, så er det faktisk mere kølende at have en hat på i sommervarmen.

Hvad er en bøllehat/Bucket hat?

Bøllehatten har gjort sit indtog som mode item, men vi skal ikke glemme at den oprindeligt havde en praktisk funktion, hvor den brede skygge hele vejen rundt om hovedet skulle skærme for solen, både i hovedet men også i nakken. Der ud over var bøllehattens funktion også at sørge for, man ikke fik regn i hovedet, vi kender alle de helt gule regnhatte fiskere havde på, de havde samme funktion, med deres vandtætte materiale.

Bøllehat eller bucket hat har to vidt forskellige meninger med deres navn, men den engelske udgave er meget beskrivende for, hvordan en bucket hat skal se ud. Hatten har en meget karakteristisk spandeform, som man ikke kan tage fejl af. Nogle med en mere runde, mens andre har en kantet facon.