Viser alle 9 resultater

Cleaning & Care

Tilgængelig i 2 farver

379,95 kr.
265,97 kr.
99,95 kr.
249,95 kr.
99,95 kr.
69,97 kr.
129,95 kr.

Vedligeholdelse af sneakers og sko

Er du helt tosset med hvide sneakers, og gerne mange af dem? måske lever du en aktiv livsstil, der gør at du sjældent er det samme sted længe af gangen, og det slider altså på dine højtelskede sneakers. Det kan være super svært at vedligeholde sneakers generelt, men især dem der er i lyse nuancer. Det er også derfor, at vi har en kategori her på taf.dk, hvor vi har samlet alt det, som du skal bruge, til at holde dine sneakers helt fresh, så de kan holde i mange år, uden at få for mange brugsspor.

Hvordan vedligeholder jeg mine sneakers?

Når du køber et nyt par sko, lige meget om det er sneakers, løbesko, støvler, sandaler osv. så forlænger man altså bare skoens levetid ved, at forebygge skidt og snavs på sine snaekers ved at imprægnere dem inden man tager dem i brug. Ved at bruge imprægnering danner man en hinde over skoen, som skidtet ikke kan binde sig på, og derved ikke trække ind i skoens ydre materiale. En imprægnering holder ikke for evigt, og vi anbefaler faktisk, at man imprægnere sine sneakers ret ofte, og især hvis vejret er vådt.

    Vi har imprægnering fra:
  • zebla
  • Jason Markk
  • Crep Protection

Hvad kan jeg bruge til at rengøre mine sneakers?

Der er faktisk mange muligheder indenfor sneakersrens, men spørgsmålet er så, hvor effektivt de produkter er, som er på markedet, vi har samlet de produkter, som vi syntes er med til at holde dine sneakers som nye i længst tid. Der er forskellige løsninger til sneakers rens, som alle afdækker nogle forskellige behov. Vi har engangsservietter fra Jason Markk, som man nemt kan have med på farten, og rengøre sine sneakers hurtigt og nemt. Eller er der den mere dybdegørende rengøring af sneakers, hvor du kan bruge en speciel sneakerssæbe og børste fra Crep Project som trænger dybt ind i overfladen og fjerner uønsket snavs.

Hvordan rengøre jeg mine sneakers?

Det kan godt virke skræmmende, at skulle til at skrubbe på sine helt nye sneakers, men vi lover det skal nok ende godt. Hvis du bruger de rigtige produkter og er forsigtig med, ikke at få skrubbet snavset for meget ud over det hele, inden du komme i gang, skal det nok blive en smal sag at få af.

Påfør lidt af den valgte sneakersrens og masser forsigtigt ind i skoen, der hvor pletten er, derefter skrubbes pletten med børsten og til sidst tørres stedet med en mikrofiber klud, da den ikke fnuller eller smitter af med farve.