Viser alle 6 resultater

Cross body bags

299,95 kr.
209,97 kr.
399,95 kr.
299,95 kr.
199,95 kr.
139,97 kr.
349,95 kr.
244,97 kr.
199,95 kr.
139,97 kr.

Cross body bags - Bæltetasker til mænd og kvinder

Bæltetasken havde sin storhedstid da vores forældre var unge, men der blev den lige så meget brugt rundt om maven, som en mavetaske med plads til alle de vigtigste ting. Men siden 2010 er bæltetasken vendt stærkt tilbage, ikke kun fordi det er en praktisk taske med plads til det vigtigste, men også fordi den lille mavetaske fået i et hav af design og farver til mænd, kvinder og børn.

    Her finder du bæltetasker fra:
  • Adidas
  • Nike
  • H2O
  • Taf
  • Puma
  • Columbia

Den ultimative festivaltaske

En god bumbag kendetegnes ved, at den har overlevet festivaltesten. Dette betyder at tasken har været som limet på ens bryst gennem en hel festival. Men hvordan er en god festivalstaske? En bumbag med plads til alle ens personlige ejendele og som kan lukkes med lynlåse og har justerbar strop, er en sikker vinder til som den ultimative cross body bag til festivallen.

Hvilken fanny pack skal du vælge?

Her handler det om, hvilke behov din taske skal afdække. En stor bæltetaske kan være en fordel, til længere udflugter, hvor man skal have en vandflaske eller lignende med i tasken. Til det formål laver h2o nogle enkle og stilrene bæltetasker som har et sporty praktisk udseende. Skal din waistbag bare kunne opbevare de ting, som du ellers ville have i dine lommer, så kunne en lille firkantet bæltetaske være et godt bud, en firkantet bæltetaske kan stadig bæres hen over brystet som en crossover, men den kan også sagtens bruges omkring livet, som en mavetaske.

Hos The Athlete's foot har vi et stort udvalg af bæltetasker, bumbags, fanny packs, crossovers kært barn har mange navne, men du kan være sikker på, at finde lige den cross body bag som dækker lige dine behov her hos taf.dk.