Kundecenter

Kontakt os

Handelsbetingelser

Konkurrencebetingelser

Størrelsesguide

Om os

Min konto

Bytte og retur

Levering

Reklamationer

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

For at foretage et køb på THEATHLETESFOOT.dk skal du igennem nedenstående 5 trin:

 1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
 2. Indtast dine personlige oplysninger
 3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
 4. Godkend vores forretningsbetingelser
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Du skal være fyldt 18 år for at handle på THEATHLETESFOOT.dk – er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.
Når du handler på THEATHLETESFOOT.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kundeservice@theathletesfoot.dk.

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK), hvor intet andet er nævnt. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris. Bestillingsprisen ændres ikke, hverken ved prisfald eller prisstigning.

GENERELLE OPLYSNINGER
Firma: INTERSPORT Group Denmark
CVR-nr.: 26273943
Adresse: M. P. Allerups Vej 45, 5220 Odense SØ
E-mail: info@intersport.dk
Telefonnummer: 63 10 30 00
Etableringsår: 2001

BETALING
På THEATHLETESFOOT.dk kan der betales med Dankort, Visa, MasterCard og MobilePay. Der tillægges ikke gebyr på betalingskort. Ved køb reserveres beløbet på betalingskortet. Beløbet hæves først, når varen sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Der kan ikke betales fra udenlandske adresser og med udenlandske betalingskort.

THEATHLETESFOOT.dk gemmer ikke dine betalingsdata, hvorfor enhver henvendelse vedrørende dine betalingsdata skal ske til NETS på tlf. +45 88 777 001.

LEVERING
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Levering til The Athlete´s Foot butik
 • GLS Pakkeshop – Fri fragt
 • GLS Erhvervslevering – 35 kr.
 • GLS levering hjemme – 35 kr.

Vi afsender størstedelen af vores ordre indenfor 1-3 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

THEATHLETESFOOT.dk leverer kun i Danmark. Oplysninger om pakkeforsendelser leveres og understøttes af GLS.

HUSK legitimation når pakken afhentes i pakkeshop eller butik.

FORTRYDELSESRET
Du har 365 dages fortrydelsesret, når du handler på THEATHLETESFOOT.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag du:

 • Har modtaget/afhentet din vare
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Varer undtaget fortrydelsesretten:

 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Dette gælder bl.a. proteinpulver, barer og andet kosttilskud
 • Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på. Dette gælder bl.a. kameraer og puls- og GPS ure
 • Levering af varer, der er specielt fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov. Dette gælder også såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt, f.eks. ved tryk og brodering
 • Leverede varer som er specielt bestilt hjem
 • Gavekort

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

 • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret
 • Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og inden for de 365 dages bytte- og returret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen frem til at  varen er modtaget af THEATHLETESFOOT.dk. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.THEATHLETESFOOT.dk anbefaler, at varen returneres via et anerkendt fragtfirma og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og modtage kvittering for at pakken er udleveret.

Hvis returneringen af varen lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, returneres købesummen til det  betalingskort der er anvendt ved købet.

Ønsker du at returnere en vare, skal du altid vedlægge en kopi af din faktura og sende pakken til:
THEATHLETESFOOT.dk
M.P.Allerupsvej 45 E-F, Port 22/23/245220 Odense SØ
Att. Kundeservice

Du kan købe returlabel her.

Varer der returneres pr. efterkrav eller som sendes uden porto, nægtes modtagelse.

Varens stand, når du returnerer den:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vurderingen af den handelsmæssige værdi foretages af THEATHLETESFOOT.dk.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varer der betragtes som brugt, kan ikke ombyttes eller returneres.

BYTTESERVICE
Varer købt på THEATHLETESFOOT.dk kan ombyttes og/eller returneres i alle The Athlete’s Foots fysiske butikker eller sendes retur til THEATHLETESFOOT.dk, hvor ordren vil blive krediteret. Ønskes der at byttes til en anden størrelse eller anden vare, læg da venligst en ny ordre på vores webshop. Husk at medbringe eller vedlægge en kopi af din faktura. Når en vare skal byttes, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til THEATHLETESFOOT.dk. Bytteservicen gælder ikke gavekort.

Varen sendes til:

THEATHLETESFOOT.dk
M.P.Allerupsvej 45 E-F, Port 22/23/24
5220 Odense SØ

Du kan købe returlabel her.

REKLAMATIONSRET
Når du handler på THEATHLETESFOOT.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Læs mere om reklamationsret her.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du at sende din reklamation til THEATHLETESFOOT.dk skal du tage kontakt til kundeservice på 48 22 20 33 eller kundeservice@theathletesfoot.dk først. Reklamationer kan både sendes til THEATHLETESFOOT.dk eller indleveres i din lokale The Athlete’s Foot butik.

Er reklamationen berettiget sender vi naturligvis en returfragtseddel pr. mail, så du kan sende din pakke uden omkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er og så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes  i forsvarlig emballage.

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos INTERSPORT Group Denmark og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Når du køber et produkt via hjemmesiden, accepterer du, at OBI Sport indsamler og behandler oplysninger om dig. Der indsamles og behandles alene oplysninger, som er nødvendige for at administrere din ordre. Oplysningerne anvendes ikke til andre formål end ovenstående.

Opbevaringsperiode
Oplysningerne om dig opbevares i 5 år efter du har gennemført en ordre hos os. Oplysningerne slettes eller anonymiseres herefter, således at du ikke længere kan identificeres ud fra oplysningerne.

Dine rettigheder
Når OBI Sport registrerer oplysninger om dig, har du ret til at:

 • Opnå indsigt i disse oplysninger
 • Gøre indsigelser overfor behandlingen af dine oplysninger
 • Få rettet eller slettet vildledende eller urigtige oplysninger

Yderligere information om dine rettigheder kan gives på anmodning, ved at kontakte nedenstående.

Kontakt
Spørgsmål og henvendelser vedr. OBI Sport’s behandling af dine oplysninger, skal ske til OBI Sport A/S, Denmark, M. P. Allerups Vej 45, 5220 Odense SØ 

Direktøren hos INTERSPORT Group Denmark har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på THEATHLETESFOOT.dk er INTERSPORT Group Denmark, M. P. Allerups Vej 45, 5220 Odense SØ

Oplysninger afgivet til INTERSPORT.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos INTERSPORT Group Denmark, M. P. Allerups Vej 45, 5220 Odense SØ har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice@intersport.dk.

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 48 22 20 33 eller kundeservice@theathletesfoot.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 28800 Viborg
naevneneshus.dk