hold dine sneakers hvide

Selvom det kan virke som et stort projekt at få sine hvide sneakers hvide igen, hvilket det også kan være, så er det altid en god ide at forbygge skidt og snavs kan sætter sig på dine hvide sneakers. Husk altid at imprægnere dine sneakers inden du tager dem i brug. Det beskyttende imprægneringslag ligger en hinde over dine sneakers og forhindre skidt og snavs i at sætte sig i stoffet.

Imprægner gerne dine sneakers 2-3 gangen inden du tager dem i brug, og giv dem gerne et nyt lag imprægnering en gang i mellem. Du vil aldrig helt kunne undgå at dine sneakers bliver beskidte, men du kan forlænge levetiden markant på dine hvide sneakers inden det er nødvendigt at gå i gang med børste og sæbe.

Hold dine sneakers hvide til dagligt

At have hvide sneakers året rundt kan være et tidskrævende projekt, især hvis man foretrækker at de skal være skinnende hvide døgnet rundt. Det kan være en god ide, at have nogle vådservietter med i tasken for at fjerne uønsket snavs fra dine sneakers løbende, på den måde når skidtet ikke at sætte sig i stoffet. Et smart trick til vådservietter er at have enkeltpakker med et styk servietter, det fylder mindre i tasken eller i lommen og er bare lidt nemmere at håndtere.

Hold dine sneakers hvide

Sådan holder du dine sneakers hvide:

Følg denne 6 trins guide til at rense alle dine sneakers.

1: Fjern altid snørebåndene, det gør det nemmere at komme til overalt med børsten. På den måde kan snørebåndene også få en tur med noget sneakersrens – Læg snørebåndende i en skål med vand og sneakers rens, vask dem grundigt efter lidt tid.

2: Fjern sålerne fra dine sneakers, gør kun dette hvis det er løse såler! – Derefter kan du med fordel give sålerne noget sneakers refresher, som fjerner bakterier og modhjælper dårlig lugt.

Hold dine sneakers hvide

3: Fugt din sneakers børste og kom et par dråber sneakers rens på børsten inden du begynder og vaske dine sneakers. Vask derefter hele skoen grundigt – HUSK at være forsigtig hvis dine sneakers er med ruskind eller mesh. Ruskind kan meget nemt få plamager og blive plettet hvis det får for meget vand. Mesh er et meget åndbart stof og har derfor mange huller, hvor en hård børste nemt kan komme til at trække tråde ud.

4: Aftør dine sneakers for overskudende vand og sæbe.

5: Placer dine nu hvide sneakers til tørring – Du kan med fordel fylde dem med papir for at holde formen under tørring

6: Når dine sneakers igen er tørre og du har lagt såler på plads og sat snørebånd i så HUSK at imprægner dine sneakers inden du tager dem i brug.

Sneakers i vaskemaskinen

Vi ved, at det er et velkendt trick at vaske sine sneakers i vaskemaskinen, det kan godt ske, det er gået godt for dig op til flere gange, men efter vores erfaring kan det forekomme at limen som holder sålen sammen med overdelen af skoen, kan blive påvirket og simpelthen falde fra hinanden. Hvis det var vores sneakers, ville vi bruge vand, sæbe og lidt knofedt.

Dansk produceret sneaker care

Vask dine sneakers med produkter der er specielt designet til det

Mulighederne er mange når man taler om produkter til at holde dine sneakers rene, det kan være lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Der er forskel fra mærke til mærke, hvad der er deres tanker bag produkterne og hvilke fordele, de enkelte produkter har. Vores bedste råd er, sæt dig ind i brandet og forsøg dig med noget forskelligt, indtil du finder dit favorit sneaker care set.

Men hvad skal du bruge til at rense sneakers?

Er du en fuldblods sneakerhead, som har været i gamet længe, så kan det godt ske du allerede har fuldstændig styr på det, men har du lige købt dine første sneakers, så er der nogle must haves som næsten er essentielle til at holde dine sneakers rene.

Basic sneaker care

Dette kan næsten ikke gøres nok, derfor skal imprægnering være en fast del af din sneaker care rutine, dernæst en god rensesæbe og en hård børste til sålerne samt en blødere børste til overdelen af skoen. Vil du gerne gøre lidt ekstra for dine fødder, kan det være en god ide at bruge en sneaker refresher inde i skoene af og til.

Advanced sneaker care

Alle produkterne fra Basic sneaker care bør være en fast del af alle sneakers ejeres skoskab. Men vil man gerne gør lidt ekstra for sine sneakers, så er der rig mulighed for det. Helt hvide sko får nemt brugsspor, derfor kan det være en god ide at have en White marker, der fungerer som en tusch, hvor man kan male på sålen eller overdelen, hvis den er lavet i læder, derved er det muligt at komme af med små rifter og modstridige pletter.
Der ud over er det også muligt at beskytte sine sneaker når man er ude i typisk nordisk efterår og vintervejr, med et på silikone overtræk, som man kan træde ned i med sine sneakers, som en slags gummistøvle eller overtræksstøvle til dine sneakers.

Sneaker care brands

Hold dine sneakers hvide
Zebla Logo
Hold dine sneakers hvide
Jason Markk Logo