Viser 1–18 af 43 resultater

Hoodies women

Tilgængelig i 2 farver

699,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

649,95 kr.
454,97 kr.

Tilgængelig i 3 farver

Tilgængelig i 15 farver

499,95 kr.
699,95 kr.
489,97 kr.
449,95 kr.
314,97 kr.

Tilgængelig i 2 farver

Tilgængelig i 2 farver

499,95 kr.
349,97 kr.
629,95 kr.
440,97 kr.
549,95 kr.
449,95 kr.
314,97 kr.
649,95 kr.
454,97 kr.

Hættetrøjer til dagligdag og træning

Forskellen på en sweatshirt og en hoodie, eller hættetrøje som de også hedder, er som navnet indikere hætten, der ikke er på en sweatshirt, men som er en fast ting på en hættetrøje. Der kan være lidt forskel på, om hoodien er med bindebånd i hætten så den kan lukkes strammere til om hovedet eller om hætten er et fashionstatement og derfor bare er til for at se pæn ud, uden nogen praktiske funktioner. Det kan også være det, som er udslagsgivende for, at det er en hættetrøje der skal bruges til hverdagen, eller til at træne i.

Hættetrøjer til træning er en super smart og praktisk ting, de er varme og bløde til en løbetur om vinteren, eller til at varme op i, så musklerne er gennemarbejdede og klar til at præstere inden en kamp.

Hoodies bundet om livet?

Der er altid plads til en hættetrøje mere i garderoben, det er næsten et must at have en i hver farve, eller i hvert fald en sort, grå eller beige hoodie. Ved at have de standart farver hjemme i garderoben, er du sikker på at have en, som passer til lige det outfit du har valgt for dagen. Det er et nemt item at smide i tasken eller binde om livet, selvom der er lidt delte meninger om det er pænt eller ej. Efter vores menig, så syntes vi at man skal udleve den stil man har lyst til.

Der er efterhånden også mere og mere plads til at have sin egen stil, uden at der bliver set skævt på ens tøjvalg. Især sweatsuits, hættetrøjer og oversized bomuldstøj er blevet en fast del i gadebilledet, det er ikke længere forbundet med underground streetstyle, og negative associationer. Og hvem kan ikke lide at kombinere lækket og blødt sportstøj med fashionable design og modetøj?

Hættetrøjer til damer fra Adidas og mange andre brands

Udvalget af hoodies til kvinder er stort og det kan være svært at navigere i alle dem der er at finde. Derfor er det altid rart at have et go-to brand, som man bare ved passer ens kropsfigur og som er flatterende hver gang. Når du først har prøvet en hætte trøje fra dit yndlingsbrand, så går du aldrig tilbage, derfor får vi hele tiden nye styles ind fra Adidas, New Balance, Nike, Reebok og mange flere. Om det er en rød hættetrøje med logo eller en hvid hoodie med tryk du er på udkig efter, er vores udvalg værd at tage et kig på.

Shop alle ugens dage døgnet rund på Taf.dk, vi tilbyder gratis fragt*, 365 dages bytteret og byt i din lokale butik. - Du er også altid velkommen til, at besøge en af vores butikker for at prøve din nye hoodie inden du køber den online.