Kundecenter

Kontakt os

Handelsbetingelser

Konkurrencebetingelser

Størrelsesguide

Om os

Min konto

Bytte og retur

Levering

Reklamationer

Konkurrencebetingelser

Vær med i vores spændende konkurrencer!

Konkurrencebetingelser

Disse konkurrenceregler gælder for konkurrencer udbudt af INTERSPORT Group Denmark. Ved konkurrencer udbudt af lokale The Athlete´s Foot butikker, kan der forekomme ændringer i regelsættet. Konkurrencerne er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af, eller forbundet med Facebook og er ikke købsbetinget.Alle vindere kontaktes direkte på den oplyste e-mailadresse eller telefonnummer.Personoplysningerne behandles fortroligt og videregives ikke til 3. mand.

Efter endt konkurrence, har vinderen 5 dage til at besvare henvendelsen fra INTERSPORT Group Denmark. Besvares henvendelsen ikke inden for tidsfristen bortfalder retten til præmien og INTERSPORT Group Denmark forbeholder sig retten til at udtrække en ny vinder.

Vinderne offentliggøres på vores hjemmeside THEATHLETESFOOT.dk og/eller på The Athlete´s Foot´s Facebook side.
Præmierne afsendes hurtigst muligt direkte til vinderen.

INTERSPORT Group Denmark afholder de lovpligtige præmieafgifter, som konkurrencen udløser. Læs mere om disse afgifter på skat.dk.
Præmierne er ikke omfattet af købeloven og kan ikke byttes til andre varer, kontanter eller gavekort. Almindelig reklamationsret gælder.
INTERSPORT Group Denmark forbeholder sig retten til at benytte, citere eller publicere alt indsendt materiale – f.eks. tekster, billeder og tegninger.
Du kan kun deltage i konkurrencerne med billede/billeder, som du selv har rettigheden til. Uploader du billeder eller video, som ikke er dit/dine egne, vil du blive udelukket fra konkurrencen, ligesom INTERSPORT Group Denmark forbeholder sig rettigheden til at tilbagetrække eventuelle præmier.

Den person, som uploader billede eller video til The Athlete´s Foot´s Facebook side eller Instagram i forbindelse med konkurrencerne, har ansvaret for at indhente tilladelse til denne brug af billedet fra evt. øvrige personer på billedet eller i videoen.
INTERSPORT Group Denmark forbeholder sig retten til når som helst, at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet.
Ansatte hos INTERSPORT Group Danmark, The Athlete´s Foot butikker samt deres familiemedlemmer og husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
Deltagere skal være bosiddende i Danmark. Vi forbeholder os retten til at diskvalificere deltagere ved snyd, manipulation eller brud på dansk lovgivning.