adidas Originals

adidas Originals

Klassiske adidas sneakers som Stan Smith, Superstar, Tubular

adidas er det velkendte sportsbrand, som i den grad har været medskyldig til at sneakers er blevet så populære. Brandet, som fik en plads i streetwear, og hurtigt voksede sig ind i modeverdenen. En af deres helt store bestsellers må være Adidas Superstar, som virkelig blev hypet og havde stor succes op igennem 80’erne. Ikke nok med deres sneakers, så blev Adidas også kendt for deres innovative tiltag, for deres klassiske silhuetter. Hvis vi nævner Boost, så ved du helt sikkert, hvad jeg snakker om. Boost teknologien blev for alvor revolutionerende i løbesko hvor der kom flere modeller som Adidas Ultra Boost, men også de utrolig populære og eftertragtede Adidas NMD og Yeezy Boost, som bliver revet væk fra hylder og webshops hurtigere end du kan sige ’YEEZY’! 

Adidas er bedst kendt for deres 3 striber på langt størstedelen af deres sneakers og modetøj. Hver gang du ser de velkendte tre striber på dit næste par sneakers eller på dit tøj, så ved du Adidas er med dig.

Stort udvalg af populære Adidas sneakers

Dine venner snakker ikke om andet: "Har du set de nye 'Adidas NMD' som kom ud i går?". Alle dine venner snakker om dem. Selvom folk du ikke kender stopper op og kigger på dine sneaks. Adidas er verdensmestre til at designe sneakers og modesko som rykker på sig. Det vil være svært finde nogen som ikke vil have et par Adidas sneakers - Hvem vil ikke eje et par Adidas Superstar eller et par Stan Smith?

Hos The Athlete’s Foot har vi alle de eftertragtede sneakers fra Adidas som folk snakker om. Vi har Stan Smith, Superstar, NMD, GazelleCourt Vantage og mange flere modeller. Dette er blot et lille udkast af alle Adidas sneakers som du finder på webshoppen.

Hos The Athlete’s Foot kan du finde populære Adidas sneakers som:

Du finder alle adidas Originals sko, tøj og accessories her.