Asics

Asics

Det har altid været en fornøjelse at følge med I Asics udvikling indenfor performance. Helt tilbage i 70’erne slog det japanske brand sig fast med design af fodtøj til kvinder. Dette startede med udvikling af dame løbesko og tiltrækkende mange kvindelige atleter til sig. Siden hen er det gået stærkt med Asics i deres udvikling af sko. Ser man på markedet i dag indenfor sneakers, har Asics især to gode bud på ikoniske sneakers: Gel-Lyte og Gel-Kayano Trainer.

De populære ikoniske sko, kommer fra Asics egen fundament som performance brand. Asics har opbygget en livsstil omkring deres sneakers. Kombination mellem japansk teknologi og globalt fashion look, har gjort deres sko til hverdags sneakers. Det Asics har formået at gøre, er at være tro mod deres mission. De ønsker at skabe det bedste produkt. Dette er med henblik på komfort og udseende. Simple detaljer, god pasform og et lækkert touch. 

Ikoniske Gel-Lyte og Gel-Kayano Trainer kicks

Vi unge ønsker det vores forældre er opvokset med. Fede retro sneakers i sublim kvalitet og komfort. Asics har været med helt fra starten og er indehaver af nogle kicks i bedste levetid. Det som mange glemmer er at Asics er en livsstil om aktivt at have fede sneakers i en travl hverdag. Outfittet skal passe med nutidens dynamiske livsstil. Om du har jeans, trekkingpants eller smart jakkesæt, er looket up-to-date med sneaks fra Asics.

Vi er ikke i tvivl om det er fede sneakers, når vi ser det. På samme måde er vi ikke i tvivl om Asics betydning for alle os der elsker sko. Med overtrukken lækkerhed og stilrent look med ruskind overdel, er vi ikke i tvivl. Spørg man venner, deler de samme holdning. Asics fortjener at være i top-of-the-sneakers familien. Det ikoniske ved Asics er ruskind overdelen med lineært sko konstruktion. I samarbejde med blandt andet Ronnie Fieg, har de skabt store overskrifter.

Hos The Athletes Foot er vi sikre på at Asics kun bliver ved med at være populært. Vores kollektion her på siden bliver løbende opdateret med nye releases. Hvis du er true Asics sneaker elsker, er denne side som skabt til dig. Ejer du ikke allerede et par Asics Ge-Kayano Trainer eller GT-Cool Xpress, finder du begge modeller online. Du finder også vores udvalg i vores fysiske TAF butikker.

Du finder alle Asics produkter her