Converse

Converse

Converse – Stort udvalg af Converse sneakers

Når vi siger sol, sommer og sneakers, så er vi rigtig mange der har Converse i tankerne. Det populære sneaker brand, som har taget alle med storm, og som igennem tiden har leveret fantastisk sneakers. Her snakker vi både høje sneakers samt lave. De fleste af os er vokset op med Converse sko, og sikkert haft et par Chuck Taylor

Man ved nemlig aldrig med så stærkt og dominerende et brand som Converse, hvad næste træk er. De startede ud som basketball sko, men blev for alvor kendt indenfor modebranchen. Det betød at alle de store butikker og shops måtte have en bid af Converse universet. De helt klassiske modeller, som vi kender dem, er Chuck Taylor samt Converse Pro i det retro design. 

Converse er drevet af retro og slidstærkt design. Fede canvas sneakers som vi kender dem. Siden overtagelsen fra Nike, er Converse begyndt at fokusere mere på komforten i skoen. Hvis du er stor fan af basketball, fodbold, baseball eller lignede, så ved du også hvor stor Converse er.

Vi er glade for at tilbyde Converse hos TheAthletesFoot.dk. Et brand så velkendt blandt unge og ældre er sjældent set. Hvis du ikke allerede ejer et par Converse, så mener vi det er på tide. Specielt et par All Star Chuck Taylor som vi kender dem. Fede sneakers i fantastisk kvalitet.

Du kan finde alle Converse sko her.