New Balance

New Balance

Stort udvalg af New Balance sneakers og sko

Når det kommer til komfort og kvalitet af sneakers, må man tage hatten af for New Balance. Du har garanteret hørt om NB, som forkortelsen af New Balance. Måske har du endda haft eller stadigvæk har, en af deres komfortable sneakers. Når New Balance viser deres udvalg af sneakers, vil du finde kvalitetssko, i et kompromisløst design og look.

En af NB helt store kollektioner er Made in USA og Made in UK modelserien, som har taget sneakermarkedet med storm. Her handler det om håndlavet sko fra suede til læder materiale. Hos The Athlete's Foot går vi kun efter de mest populære styles på markedet.

Du vil finde et eksklusivt udvalg af populære New Balance sneakers til mænd, kvinder og børn. Specielt sneaker serien, 420 og 990, fra New Balance, er en bestseller serie. Hvis vi selv skal sige det, så er et par New Balance sneakers næsten et 'musthave' til resten af din kollektion af sneakers.

Køb fede hverdagssko og sneakers fra New Balance

Selvfølgelig skal New Balance være en del af The Athlete's Foot kollektionen. Trendy sneakers med god komfort og fantastisk eksekvering. Ikke nok med det, så kommer New Balance med et anderledes og fresh look, som bliver mere synligt herhjemme. New Balance er kommet for at tilbyde fede sneakers. Det er hiped. Det er stilet. Det er New Balance.

Hold øje med udvalget af New Balance på siden og vær altid på forkant med de nyeste sneakers. Om det drejer sig om 990 serien eller måske den klassiske 420 serie. TAF vil være din foretrukne sneakers sneakershop for New Balance.

Du kan se alt fra New Balance her.