Vi byder New Era velkommen tilbage til the athlete’s foot.

Tilbage i 1920 så den tyske imigrant Ehrhardt Koch, en mulighed for at redesigne processen og kvaliteten af mode hovedbeklædningen. Så i 1920 gjorde han sin drøm til virkelighed, og startede virksomheden New Era Cap co.
Det første år producerede New Era 60.000 caps.

Sener hen sluttede Ehrhardt søn Harold sig til virksomheden, men Harald bemærkede at efterspørgslen faldt, samtidigt med professionelt baseball blev populært. Det var også dengang at New Era, tog skidtet videre og kom frem med baseballkasketten.
Den første professionelle baseballcap blev lavet i 1934 til Cleveland Indianernes.

I 1950 var New Era den eneste på market der lavede caps til big league baseball hold. Deres imponerende liste over 16 hold på det tidspunkt, lød på bla. Brooklyn Dodgers®, Cincinnati Reds®, Cleveland Indians® og Detroit Tigers®. I 1954 designede Harold New Era’s 59FIFTY cap, hvilket gav den et mere moderne look.

I 1974 havde New Era aftaler med 20 af de 24 professionelle hold, der omfattede Major Leaque. 1980 var første gang, New Era tilbød MLB On-field-caps til fans via en postordre som i Sporting News.

New Era
Essentials

New Era New In

Eksklusive rettigheder i USA

Da New Era blev udnævnt til den eksklusive leverandør af caps i Major League Baseball i 1993 og oplevede New Era en fremtid med kreativitet og samarbejde.

Den vision, der markerede New Era’s vækst i 1920’erne og 1930’erne, viste sig at være levende og godt i den tidlige del af det nye årtusinde. Virksomhedens globaliseringsindsats fortsatte med åbning af kontorer i Europa, Japan og Australien inden for en toårsperiode. New Era begyndte at se deres position som det største hovedbeklædningsmærke i verden og en spænder over verdens sports, mode, musik og underholdning.

Efter årtier som MLB’s officielle cap på banen satte New Era sig for at afrunde sin eksklusivitet med landets største sportsligaer. I 2012 blev New Era NFL’s officielle caps, og i 2016 blev den officielle på domstolsgrænsen i NBA, hvilket gør New Era til det eneste brand i sportshistorien, der har eksklusive rettigheder på banen, sidelinjen og på hovedet til alle tre store amerikanske ligaer på samme tid.