Nike Air Force 1

Nike Tilbage i 1982 kom en af de mest ikoniske sko på markedet. Oprindeligt var skoen designet til basket, men den revolutionerende udvikling i hop-hop branchen betød at NIKE Air Force idag anses som et par mode sneakers.

799,95 DKK

Tilgængelig i 2 farver

449,95 DKK
black-wolf-grey-dark-grey-totawhite-wolf-grey-black

Tilgængelig i 2 farver

399,95 DKK

Tilgængelig i 2 farver

-40%
899,95 DKK 539,97 DKK
799,95 DKK
black-blackwhite-white

Tilgængelig i 2 farver

Nike Air Force 1 – Stort udvalg af Nike Air Force 1 sneakers

Når vi snakker sneakers, falder snakken altid ind på Nike sneakers heraf Nike Air Force 1. Her får du en sko som blev lanceret tilbage i 1982 og var tiltænkt som en basketball sko. Skoen blev taget rigtig godt imod og hurtigt startede skoen en revolutionerende udvikling fra basketball til hip-hop til nu modesko. Verden rundt er Nike Air Force 1 blevet kendt for sit look, i den høje sneaker udgave og lave version.

Nike har været tro mod deres Air Force 1 og designet en række kopier i forskellige farver og udtryk. Fælles for dem alle er dog den lette støddæmpning samt den store mellemsål som fandt sin inspiration efter Air Force one, som var det fly som fløj den amerikanske præsident. Skoen blev også verdenskendt takket være Moses Malone og Charles Barkley som trak store overskrifter tilbage i 80’erne. Den populære sneaker har virkelig sat sit præg på sport og mode verdenen og passer derfor perfekt ind hos TAF.

Køb Nike Air Force 1 sneakers til dame og mand

Hvis du leder efter Nike Air Force 1 sneakers til dame eller mand så besøg www.theathletesfoot.dk og find det store udvalg af fede Nike sneakers. Vi er eksperter i sneakers og kender alt om Nike Air Force 1. Vi har både de høje Air Force 1 samt de lave Air Force 1 sko. Hvis du ikke allerede ejer et par, så vil vi anbefale at søge inspiration online eller i din lokale TAF butik. Vælger du at bestille online, så får du gratis levering og får dine sneaks indenfor 1-3 hverdage.