Kundecenter

Kontakt os

Handelsbetingelser

Konkurrencebetingelser

Størrelsesguide

Om os

Min konto

Bytte og retur

Levering

Reklamationer

Om os

Hvis du lever for sport og ånder for stil, så er The Athlete’s Foot det rette sted at være! Med dedikation til sport og stil, forhandler vi sneakers, modetøj og accesories i hele verden.

Om os

I 1971 åbnede Robert og David Lando den første The Athlete’s Foot-butik i Pittsburg, Pennsylvania (USA). Dengang var det den første specialforretning indenfor sportsfodtøj. Senere hen blev det verdens første franchisekæde af sportsfodtøj med mere end 200 nationale butikker i 1978. Samme år åbnede den stræbsomme amerikanske virksomhed sin første internationale butik i Adelaide i Australien.

I dag er The Athlete’s Foot fortsat anerkendt som en af verdens førende inden for sportsfodtøj og vi bestræber os fortsat på at levere de bedste produkter, samt yde den bedste kundeservice. I 2012 blev The Athlete’s Foot overtaget af INTERSPORT International Corp.

The Athlete’s Foot bliver ved med at vokse, og hvert år åbner vi nye butikker på nye markeder.Vi er nu repræsenteret i 24 lande på verdensplan, og vi fører nogle af verdens mest anerkendte mærker. Find dit rette match iblandt alle de store mærker som Nike, Adidas, Puma, Reebok, Fila, New Balance og mange flere. På denne måde kan flere og flere lade sig inspirere til at omfavne deres sporty sider med stor stil!

Growing Trees with The Athlete’s Foot

Growing Trees with The Athlete’s Foot
Hver gang du shopper i en af vores butikker, og køber en pose til dine nye sneakers, sweatshirt eller, hvad du når står og mangler, så støtter du samtidig Growing Trees Networks arbejde om at plante træer i Danmark. – Vores poser er produceret af genbrugsplast. Vi ved godt, at det her ikke vil rede verden, men det vil gøre en forskel, ikke bare nu men også i fremtiden.

Og husk på at en lille smule gør også en forskel:

Hvis du tror, du er for lille til at gøre en forskel, så prøv at sove med en myg. – Dalai Lama

Growing tree november

Hvem er Growing Trees Network?

De er en dansk virksomhed, som havde en vision om, at plante 1 million træet indenfor deres første 3 år som virksomhed, og nu er de ved at runde 3 millioner bare i Danmark. De har en drøm om, at plante en masse nye folkeskove, som både kan være til fordel for miljøet og biodiversiteten, men også for at få skovene tættere på alle danskere.  – Growing Trees Network