Viser 1–18 af 133 resultater

Outerwear

999,95 kr.
699,97 kr.
999,95 kr.
699,97 kr.
1.499,95 kr.
1.049,97 kr.
299,95 kr.
209,97 kr.
299,95 kr.
209,97 kr.
299,95 kr.
209,97 kr.
749,95 kr.
524,97 kr.

Tilgængelig i 2 farver

899,95 kr.
629,97 kr.
1.199,95 kr.
839,97 kr.
1.199,95 kr.
839,97 kr.
1.499,95 kr.
1.049,97 kr.

Outerwear

Jakker og overtøj

Hos The Athlete's Foot udvider vi konstant sortimentet, og dette gør sig især gældende om vinteren, hvor vi hver vinter får nye styles af jakker og overtøj ind, som kan hjælpe dig med at holde varmen i de kolde måneder. Vi gør en indsats for, at have så stort et udvalg af vinterjakker og overgangsjakker som muligt. Vi ved godt at det danske vejr kan være svært at tage højde for, og der nogle gange skal mange forskellige jakker til i løbet af en dag, men vi har forsøgt at dække dig ind, så er der er noget til når det er varmt og der bare skal en let jakke til, eller når det sner og en dunjakke næsten ikke er nok.

Outerwear dækker overtøj til overkroppen, derfor er det nemmere at finde noget overtøj ved os, da du ikke behøver at lede en masse kategorier igennem. Vi har samlet det hele, så du får den største mulighed for, at finde den jakke, parka, regnjakke eller neget helt fjerde, som du står og mangler.

Unikke jakker til mænd og kvinder

Meget af vores udvalg fra alle de kendte mærker er vi de eneste som fører, og derfor er der rig mulighed for at finde noget outerwear som er helt unikt, og som ingen andre i vennekredsen har. Nogle gange kan det være meget rart at kunne skille sig ud fra mængden og samle et stilet og sporty sæt, som de fleste vil være misundelige på.

Vi har butikker flere steder i landet, og ofte så har vi samme udvalg i vores lokale butikker som vi har på taf.dk. Du er derfor altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, som med glæde hjælper dig til at prøve og vælge den rette jakke, som lige passer til din kropstype.

Overtøj fra alle de kendte brands

Hvad end man er mest til en tynd windbreaker eller en tyk dunjakke med omni-heat teknologi, så laver de fleste brands efterhånden jakker til mænd og jakker til kvinder. Det kan nogle gange være svære at skulle beslutte sig for hvad man egentlig leder efter i sin næste jakke eller anorak. De helst store stillere hos os er helt klart:

  • Adidas
  • Nike
  • The North Face
  • Columbia
  • Puma
  • Vans
  • Kangol
Vi afprøver og leder konstant efter nye brands, som vi syntes passer ind i vores sporty stilede ånd her hos The Athlete's Foot.

Jakkematerialer

Genanvendte materialer er efterhånden ved at være en fast del af modeverdenen, og industrien udvikler sig hele tiden, og står man og er i tvivl om hvilken jakke man skal vælge, hvorfor så ikke tage den, hvor der er nogen, som har taget et bevidst valg om, at bruge genbrugte materialer, som måske er produceret i opsamlet plastic fra verdenshavene? - En af Adidas tiltag, for at gøre op med dette er netop, at de i samarbejde med et firma som specialiserer sig i plastik fra havene, producere flere og flere af deres produkter i det såkaldte Primegreen. dette gør sig også i større og større grad gældende for deres jakker og overtøj.