Viser 1–18 af 96 resultater

Outerwear women

999,95 kr.
699,97 kr.
999,95 kr.
699,97 kr.
1.499,95 kr.
1.049,97 kr.
299,95 kr.
209,97 kr.
299,95 kr.
209,97 kr.
299,95 kr.
209,97 kr.
749,95 kr.
524,97 kr.
899,95 kr.
629,97 kr.
1.199,95 kr.
839,97 kr.
1.199,95 kr.
839,97 kr.
1.499,95 kr.
1.049,97 kr.
749,95 kr.
524,97 kr.
349,95 kr.
244,97 kr.

Outwear til kvinder der passer til alle vejrforhold

Vi gør altid en stor indsats for, at have et bredt udvalg af dame jakker, så der rig mulighed for, at finde lige den rigtige overgangsjakke, vinterjakke eller sommerjakke. Og selvom det kunne være fedt kun, at have en eller to jakker, som kan bruges til det hele, så ved vi godt, at det ikke kan lade sig gøre. En damejakke er en del af outfittet, og det går ikke, hvis den ikke passer til resten. Hos The Athlete's Foot er vi både sporty og modebevidste på samme tid, hvilket vi har erfaret sagtens kan forenes.

Nogle gange kan et outfit være svært at få helt rigtigt, at det bare mangler det sidste, her kunne det være, at en tynd jakke i en lidt vild farve, eller i et struktureret materiale, som det super bløde teddy materiale, som er en tykkere udgave et fleece jakken. Fleece er bare super varmt, og isolere godt. Hvis det ikke helt er koldt nok, til at sin tykker dunvinterjakke på endnu, så kunne det være et alternativ, men en blød fleece og en puffet vest over. Dette giver en fed effekt med lag på lag, og det er nemt at tage et lag af og på, hvis det skulle blive for koldt eller varmt.

Parka eller regnjakke til kvinder?

I princippet kan det være det sammen, men også vidt forskellige ting. Det der er med en parka er, at det er en luftig jakke/frakke, ikke at der kan komme luft igennem den, men at det er et stort design, men gennemgående er ideen, at den går ned over bagdelen. Det kan være en god løsning som en overgangsjakke, som har en lidt længere levetid end en kort parka, da man hurtigere når det punkt, hvor den er for kold at have på om morgenen.
Men en parka til dame kan sådan set også være en regnjakke, da de sagtens kan være vandafvisende. Det er det, som gør en parka så alsidig og praktisk. Den kan sagtens være pæn, varm og praktisk på samme tid. Man kan vel godt sige, at det er en tynd vinterjakke. Hvilket ofte vil være rigeligt i det danske vintervejr.

Vælg vinterjakker i det rigtige materiale

Der bliver konstant udviklet på forskellige teknologier, som skal være med til, at gøre jakker og vinterjakker til damer varmere, og mere alsidige, således at jakken kan bruges i til flere formål end bare et. Der er forskel på, hvilke jakke materialer man fortrækker, derfor er udvalget af overtøj, næsten lige så stort som antallet af mennesker. En vatteret vinterjakke kan sagtens være lige så varm og god, som en tyk jakke med fjerfyld. Mærket Columbia arbejder med et tyndt lag indvendigt i deres jakker, som ser lidt vildt ud, og kunne ligne noget fra i sci-fy film, men det er en ny teknologi, som de kalder "Omni-heat". Det ligger lidt i navnet, hvad denne varme teknologi gør, den holder hele din krop varmere under jakken. Med Omni-heat holder jakken på kroppens egen varme, frem for bare at forhindre kulde i at komme ind i jakken. Columbia Omni-heat har fundet inspiration i et space blanket, det der sølvpapirtæppe, som bliver lagt rundt om en, hvis man har hypotermi, og kroppen ikke producere lige så maget varme, som din giver afkald på.

Overtøj til kvinder

Det danske vejr er ikke altid til at stole på, det er også derfor, vi er nødt til at have så mange forskellige muligheder når vi skal ud af døren. Vi kender alle den periode, hvor man konsekvent bare tager for lidt eller for meget tøj på. Det er en af charmene ved at på i Danmark. I foråret når solen så småt er begyndt at varme, så kan en tynd jakke med en blød fleece under være helt perfekt. Når vi så rammer sommeren, er det sjældent vi har brug for en rigtig jakke, men om aftenen kan det sagtens gå hen, og blive rigtig koldt, og her bliver en dame jakke nødvendigt. Men ofte kan en regnjakke med hætte være nok til de varme sommermåneder. Men så nærmer vi os efteråret og vinteren, og så bliver det nødvendigt at finde de tykke vinterjakker frem.
Mange vinterjakker bliver designet sådan, at de er store og varme, men også praktiske, som eksempel kan flere og flere dunjakkers lynlås lynes op og ned i begge ender, så det er nemt at cykle i den. Ligeledes er der ofte også snører i livet, så man kan stramme ind, således at der er en defineret talje.