Returnering

HAR DU FORTRUDT DIT KØB? FORTVIVL IKKE!

Passer størrelsen ikke kan du bytte varen i alle vores butikker. Ønsker du pengene retur, skal du returnere varen i den butik den er købt i.

Er varen købt på vores webshop og ønsker du pengene retur, så skal du sendes varen til: THE ATHLETE'S FOOT, M.P.Allerupsvej 45 E-F, Port 22/23/24, 5220 Odense SØ, att. Kundeservice. Husk at vedlægge en kopi af din faktura. Ønsker du at bytte en vare, som er købt på vores webshop til et andet produkt, så kan du gøre det i alle vores butikker.  

Vi har fuld returret i 30 dage. Julegaver byttes til den 23/1-2019.

Sender du varen retur til vores webshop, vil din betaling blive krediteret på det betalingskort, som du brugte ved køb af varen. Varen skal dog opfylde vores betingelser for returnering - se mere herom i vores handelsbetingelser. Husk at vedlægge en kopi af din faktura. Du betaler selv for porto, når du returnerer varen til webshoppen.

Ønsker du en anden vare eller en anden størrelse, skal du ligge en ny ordre på vores webshop. 

Du er også meget velkommen til at besøge én af vores butikker og her vil personalet hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse eller model til dig. Husk at medbringe en kopi af din faktura.

Se alle vores butikker her!