Viser 1–18 af 83 resultater

Shirts women


Trøjer og T-shirts til kvinder

Eller bluser, kald det hvad du vil, det er en bred kategori, som indeholder et meget alsidigt udvalg af langærmede og kortærmede overdele til kvinder. Bluser og trøjer er en nem måde at style et lækkert outfit, da man altid kan have et par basic blå jeans på til et eller en nederdel, udvalget er stort. Især hvis der er mulighed for, at få et matchende sæt med en shirt og pant, hvor det er samme farve eller mønster på overdel og underdel, på den måde behøver man aldrig være i tvivl om, at sættet passer sammen, det er bare at tage det på og eje det.

En stor del af vores udvalg er unisex, og kan derfor sagtens bæres af både mænd og kvinder. Hvis det er en mand, som er model på produktbillederne betyder det ikke, at stylen ikke kan bruges af en kvinde. Se det som muligheden for at låne alle de bedste t-shirts og bluser fra kærestens graderobe. - Derfor kan det også være en god ide, at tjekke shirts men ud, da der måske er noget, som lige falder i din smag, men ikke er shirts bergnet til kvinder.

Bluser og skjorter - Sporty stilren mode

Her hos The Athlete's Foot er og bliver vi nogle sporty typer, der sætter pris på stilet og moderigtigt design som stadig er praktisk, vi tror på, at de to ting sagtens kan følges ad, og ikke behøver være adskilt. Dette afspejler udvalget også, i form af farverige og mønstrede designs, i lækre og bløde materialer, så komforten altid er i top. En stor del af sortimentet er produceret i 100% bomuld, som er super sundt for kroppen og har en god pasform, til alle kropstyper. Om det er langærmede eller kortærmede shirts.

Vi arbejder konstant på at udvikle os indenfor tøj til kvinder, og vi har flere af verdens største spillere på banen, for hele tiden af være med helt fremme, Adidas, Nike og H2O er altid nogle af de sikre vindere. For at udvide sortimentet og gøre det mere alsidigt, gør vi også plads til nogle mindre, men ikke dårligere brands langt fra faktisk.