Er dine sneakers beskyttet?

Husk at give dine nye sneakers et lag imprægneringsspray inden du begynder at bruge dem, på den måde er de vand- og snavsafvisende og forbliver pæne længere. Zebla x The athlete's Foot - Shoe protection
Hvad er zebla?
Zebla Sneakers protection

Viser 1–18 af 318 resultater

Shoes women

799,95 kr.
959,95 kr.
699,95 kr.
649,95 kr.
649,95 kr.
699,95 kr.
699,95 kr.
699,95 kr.
799,95 kr.
999,95 kr.
999,95 kr.
899,95 kr.
899,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

699,95 kr.
699,95 kr.
-11%
799,95 kr.
1.249,95 kr.
874,97 kr.

Moderigtige sko til kvinder

Hos the Athlete's foot er vi så meget mere end en sneakers webshop, vi arbejder konstant på at udvide vores varekatalog, og her er sko til damer ikke en undtagelse. Selvom sneaks ofte er en go to indenfor fodtøj, så er der mange andre alternativer til dine fødder, som kan være mindst lige så behagelige som et par moderigtige sneakers.

Fodtøj til enhver smag

En sko er aldrig bare en sko, for os er den så meget mere, den er en måde at udtrykke sig på og være med til at inspirere andre, men også den fremtidige mode. Derfor skal der være en sko til en hver smag, om det så er støvler i nogle diskrete farver som sort, hvid, grå eller blå, eller en farverig lilla, rød eller grøn sporty sandal, der passer perfekt til sommerens arrangementer, er der rig mulighed for, at finde en sko der passer til en hver lejlighed.

    På denne side finder du:
  • Sneakers
  • Sandaler
  • Støvler

Klassiske modesko i lækkert design og kvalitets materialer

Alle har hver sin smag, og der er ikke en stil der er ens, og hvis det er muligt at udtrykke sig via sit fodtøj, samtidig med at det er de bedste og mest komfortable sko man ejer, hvad er der så ikke at kunne lide der? Vores udvalg af fodtøj til mænd, kvinder og børn spænder over mange forskellige skomodeller, der er lave sko med kort skaft eller højskaftet støvler fra Vans vinterkollektion, som giver god støtte til anklerne på en længere vandretur. Der ud over er vores sortiment fuld af snøresko, sko med velcro, sko der er bæredygtige fra vores 'Better Choice' kategori og selvfølgelig rigeligt af alle de klassiske som Adidas Original sneakers, New Balance 530, Nike Air Force og et hav af farverige moderne sneaks.

Men er og bliver sneakers favoritten indenfor fodtøj, har vi hos team taf.dk mere end 350 limited sneakers på hylderne. Alt indenfor de klassiske modeller fra Adidas som Superstar og Stan Smith eller fra Nike med Air Jordan, Air Force og Air Max, der er et hit sæson efter sæson, og som passer ind i en hver garderobe. Hver måned kommer der nye skomodeller ind, både fra velkendte brands som PUMA, Reebok, New Balance og mange flere, men også fra upcoming danske og udenlandske sneakers brands.

The Athlete's foot webshop har åben døgnet rund, så du kan shoppe alle de nyeste modesko, lige så snart de er online og være den nye trendsætter før alle andre. - Besøg en af vores butikker i Kolding, Odense, Hillerød, Frederiksberg, Lyngby eller Amager, hvis du vil prøve skoen og få kyndig vejledning til hvilken sko du skal vælge.