Sneakers til børn

Viser 1–18 af 68 resultater
529,95 DKK
499,95 DKK
499,95 DKK
499,95 DKK
449,95 DKK
499,95 DKK
529,95 DKK
499,95 DKK

Hvor mange gange har dine børn ikke råbt højt om et par Adidas eller Nike sneakers som de har set deres idoler eller sportsstjerner båret? Det er helt normalt at de helt unge vil være med på moden. Det betyder mere end man lige regner med, at ens børn har de sneakers som repræsenterer dem og afspejler deres personlighed. Som forældre skal man være opmærksom på hvilken betydning et par eksklusive sneakers har af betydning. Det som de fleste voksne ikke er klar over at børn og unge snakker utrolig meget om deres fodtøj. Især sneakers og modesko er populært at snakke om.

The Athlete's Foot er det oplagte sted at gå fra snakken til handling. Det er butikken hvor de unge elsker at være. I det miljø og univers hvor de rigtig føler sig hjemme. Her er det både smart sportstøj og sneakers som bliver vist. De helt klassiske modeller som har været på markedet længe og som du sikkert har et par af eller haft. Det er de modeller som er kommet på tale igen. Når jeg siger Superstar, Stan Smith, Puma Suede, Adidas Handball Speziel, så kender du dem. Det gør dine børn også. De er kommet på mode igen.

Dengang har det uden tvivl også været nogle populære modeller som man ønskede sig i gave. Sådan er udviklingen indenfor sneakers også til børn og unge. De vil gerne føle sig specielle og have et par flotte sko. For dem handler det om at vise sig lidt frem. Det handler ikke om at være first-movers, men om at have de sko, som de unge snakker om. Sådan er det med børn og unge. De vil ikke skille sig ud eller stå alene tilbage.

Det vil vi heller ikke lave om på hos The Athlete's Foot. Her forsøger vi at snakke til folk i øjenhøjde. Vi er selv dybt passioneret og dedikeret til at snakke om med børn og unge i øjenhøjde omkring sneakers. Vi ved hvad de føler og tænker. Derfor er The Athlete's Foot et rigtig godt sted at finde mode sneakers og tøj. Vi har personale som selv har stået i situationen med deres børn. Vi kender til de unge mennesker og deres købsmotiver. Vi er eksperter på vores område. Om du har søgt på kondisko, modesko, sneakers eller sko til børn, så er du det rigtige sted.

Find smarte og sporty sneakers til børn og unge

Som forældre ønsker man sig det bedste til sine børn. Det ved vi hos The Athlete's Foot. Det er derfor at vi nøje har udvalgt en række sneakers, som vi ved de unge snakker om. Det gør det også lettere for dig som forældre at overraske dine børn med et par populære 'sneaks'. Alle vores modeller er normale i størrelsen og oplyst i størrelsesguiderne. Kun få modeller er lidt bredere eller smallere i opbygning. Skulle det ske at dine børn ikke kan passe skoen, bytter vi uden problemer.

Personalet hos The Athlete's Foot går op i at du får den bedste oplevelse når du handler online eller i en af vores fysiske butikker. Bestiller du her på hjemmesiden, så får du dine sneakers indenfor 1-3 hverdage. Overrask dine børn med sneakers og kondisko. Vi vil garantier at dit barn vil føle sig som den sejeste person i børnehaven eller i skolen.

68