Sneakers

Hos The Athlete's Foot kæmper vi altid for, at have de nyeste sneakers modeller på hylderne både til herrer, damer og børn.

Vi handler med alle de store sportsbrands rundt omkring i verden, og der er altid rig mulighed for, at finde det perfekte par sneakers, om det så er fra ADIDAS, ASICS, CHAMPION, CONVERSE, NEW BALANCE eller NIKE er en smagssag.

Hver sæson lander der nye og spændende modeller fra alle de store sneakers brands på taf.dk eller i en af vores fysiske butikker. Om det er en ny colorway af en gemmel klassisker, eller en helt ny model, som ikke har set dagens lys før, er de samlet lige her på siden.

Sneakers Women

Sneakers Men

Viser 1–18 af 470 resultater

Sneakers

799,95 kr.
959,95 kr.
699,95 kr.
649,95 kr.
649,95 kr.
699,95 kr.
699,95 kr.
699,95 kr.
1.099,95 kr.
799,95 kr.
1.599,95 kr.
1.299,95 kr.
999,95 kr.
999,95 kr.
899,95 kr.
899,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

699,95 kr.

Mere end 450 limited sneakers

Danmarks nyeste webshop med et kæmpe udvalg af de nyeste sneakers og modesko på markedet fra mærker som Adidas, Nike, Asics, Puma, New Balance og mange flere. The Athlete's Foot, TAF, er kommet for at være din førende webshop for nye sneakers som Adidas NMD, Fila Disruptor, Stan Smith, Nike Air Max, Adidas Superstar og mange flere modeller og familier af sneakers.

Hos The Athlete's Foot gør vi det attraktivt og spændende at følge med i hvilke mode sneakers og lækre sko som er oppe i tiden. Her holder vi løbende vores sortiment åben for nye modeller. Kun det bedste fortjener en plads. Du finder de helt nye sneakers, samt de klassiske modeller som igennem generationer har fået et nyt touch og 'look'. Vores passion for sneakers og modesko finder du ikke andre steder. Her handler det om at tilbyde det bedste udvalg eksklusive styles og fede styles til enhver smag.

Alle vores sneakers finder du i forskellige farver og varianter. Nogle modeller tiltaler retro looket, andre falder over hipster designet, hvor andre kører den klassiske stil. Her snakker vi om modeller som PUMA Suede, NIKE Air Max, adidas Ultra Boost, samt Fila Disruptor. Vi har de mest efterspurgte og attraktive sneakers fra hele verdenen som bliver designet til et formål: At give et unikt look og et attraktivt style.

Find populære sneakers fra Fila, adidas Orginal, NIKE og flere

The Athlete's Foot har alle de klassiske modeller af sneakers som alle snakker om. Adidas NMD, Nike Flyknit, Reebok Club C 85 og andre fede styles. Vores kærlighed til sneaks og fede outfits findes ingen andre steder. Det er her det sker, hvis du vil være med på beatet og fremme med de nyeste sneakers på markedet. Det er her de fede og unikke modeller af sko kommer online inden du finder dem i butikken. Du ønsker at være på forkant med dine sneakers. Du holder øje med de nyeste trends indenfor hvert mærke. Du sidder klar til at forudbestille men du mangler stedet hvor du kan gøre det. Hos The Athlete's Foot, eller TAF med et street navn, finder du et stort udvalg af nyheder indenfor sneakers og modesko.

Hos The Athlete's Foot finder du fede styles, outfits og vigtigst af alt, sneakers fra alle de nye samt klassiske modeller. Vi har mange års erfaring med sneakers og ved hvad der rykker på sig og hvad der er ”in” for tiden. Når Nike præsenterer deres nye Air Max, er vi der. Når Adidas præsenterer deres nye adidas NMD er vi der. Når Puma lancerer deres nye PUMA Suede er vi der. Vi har udvalget. Vi er eksperter. Vi vil og bliver Danmarks bedste og største webshop for sneakers og modetøj. Find de fedeste og nyeste sneakers her på webshoppen.

Find de efterspurgte sneakers hos The Athlete's Foot

Følg med i vores sneakers drops og releases

Find de klassiske og nyeste sneakers på markedet. Hos The Athlete's Foot har vi et bredt og spændende udvalg af sneakers til drenge og piger. Hos The Athlete's Foot finder du modeller som Reebok Classic, Adidas NMD, Puma Suede, Nike Air Max, hvide sneakers, sorte sneakers og generelt et stort sortiment af kendte 'sneaks' på markedet.

Bestil dine modesko hos The Athlete's Foot og få dine sko leveret hurtigt og sikkert. Søg efter netop den model eller sko gruppe i passende størrelse, brand, køn og farve og vis dine venner hvordan skabet skal stå med de nyeste nyheder online.

Sneakers Størrelsesguide

Det gode ved sneakers fra de kendte brands er, at man altid ved, hvilken størrelse sneaks der er den rigtige. Det er også tit derfor man holder sig til en bestemt model, for den ved man, sidder spot-on, hvad end det er en læder eller stof sneakermodel. Vi syntes bare af og til det er fjollet, for prøver vi ikke noget nyt, så sker der ikke noget nyt. Derfor har vi lavet en sneakers størrelsesguide, som forhåbentlig kan være med til, at få dig ud af din cofort zone og være sikker på, at der er den rigtige størrelse du køber af din nye yndlings sneakers.

Sneakers før sneakers

Sneakers har været en del af modeverdenen i mange år. De første sneakers blev lavet i slutningen af 1800-tallet, men det var først i midten af 1900-tallet, at de begyndte at blive populære inden for modeverdenen. I 1950'erne blev sneakers mere almindelige som fritidssko, og i 1960'erne blev de endnu mere populære med indførelsen af løbesko som Converse Chuck Taylor All Stars og Adidas Superstars. I løbet af de sidste par årtier har sneakers kun fortsat sin tur op af popularitetstrappen, og er blevet en fast del af modeverdenen. Sneakers ses ikke længere blot som en sportssko, som hører sig til på banen, men er udbredt i alle slags garderober. Der findes nu et stort udvalg af forskellige sneakers til både sport og fashion, som alle er tilpasse forskellige formål.