Viser 1–18 af 27 resultater

Socks

Tilgængelig i 2 farver

99,95 kr.
69,97 kr.
149,95 kr.
104,97 kr.
149,95 kr.
99,95 kr.
69,97 kr.

Tilgængelig i 2 farver

59,95 kr.
41,97 kr.
119,95 kr.
129,95 kr.
109,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

89,95 kr.
62,97 kr.
59,95 kr.
209,95 kr.
146,97 kr.
209,95 kr.
146,97 kr.

Tilgængelig i 3 farver

199,95 kr.
139,97 kr.
89,95 kr.
62,97 kr.

Strømper til alt fodtøj

Hos the Athletes foot elsker vi sneakers, men de er svære at elske uden et par strømper i skoen, det føles bare mere lækkert, og det modvirker vabler på fødderne. Der er stor forskel på, hvilke strømper man gerne vil bruge i sine sneakers, nogle foretrækker "usynlige strømper" mens andre gør strømpen til et statement, der skal stikke op over skoskaftet. Lige meget hvad du foretrækker at gøre med dine sokker i skoene, så kan vi lide det hele. Derfor har vi et stort udvalg af strømper, sokker, ankelstrømper og footies. Vi har sokker i mange farver, og i de klassiske farver som sorte, hvide og grå strømper der helt sikkert passer til dine behov og stil.    På denne side finder du:
  • Strømper
  • Ankelstrømper
  • Tennisstrømper
  • Sportsstrømper
  • Footies
  • Bomuldsstrømper

Footies - korte strømper

Footies er til dem, der foretrækker, at have strømper på, som ikke er synlige over skoene. Dette kan være en fordel, hvis man har nogle sko på som fortjener den fulde opmærksomhed, eller hvis man bare ikke er til, at have strømper på, der varmer op af anklerne og benene. En footie eller ankelstrømpe som nogen også ville kalde den, er en sok der kun sidder omkring tæerne og hælen, og på den måde ikke stikker op over skoen. Nogle gange kan det være svært at have strømper på, et par Converse All Star er så lave i skaftet, at det nærmest er umuligt, at have et par sokker på i, men med et par footies eller ankelstrømper er det ikke synligt.

Sportsstrømper

Mange af vores sneakers e,r sko der er remakes af tidligere løbesko, basketballsko og generelt sportssko, derfor forstår vi også, at disse sneakers fortjener en old school styling, både i form at tøjet, men især også i forhold til hvilke strømper vi vælger at have på i vores snaekers. Det er og bliver et fedt statement, med et par tykke tennisstrømper i et par farverige sneakers, og det er okay, at trække strømperne godt op af benene, det trækker ligesom øjnene ned til skoene. Det gode ved tennisstrømper er, at de altid er i en super blød og lækker kvalitet, og er 100% bomuldsstrømper.

Strømper med print

Tendensen med synlige strømper i skoene er vokset en del indenfor de senere år, og den nyeste tendens er strømper med print. Vi har før set sokker med et broderet logo eller Adidas tre striber, som altid er strikket med på skaftet af sokkerne. Det nye er altså strømper med print, dette kan både være print af tegneseriefigurer, burger, drinks og blomster. Lige meget hvad der er printet på strømperne, så er det et helt nyt fashion statement at have til at stikke op over skoene.