Adidas Original Superstar

Se vores store udvalg af Adidas Superstar, og læs historien bag skoen, i bunden af siden.

Superstar

Viser 1–18 af 37 resultater
899,95 DKK
799,95 DKK
499,95 DKK
499,95 DKK
499,95 DKK
499,95 DKK
799,95 DKK
799,00 DKK
799,95 DKK

Adidas Original SUPERSTAR – Stort udvalg af superstar sneakers – shop online på The Athletes Foot


Hvad er Adidas superstar?

Adidas Superstar er et ikon som stammer tilbage fra 1969, og var lavet til en basketballsko i læder. Den var i start 1970'erne den fortrukne sko blandt NBA-basketball spillere, hvor hele 75% af alle basketballspillerne spillede i Adidas Superstar skoen.

15 år sener blev skoen genoptaget af hip-hop miljøet, for sidenhen at blive et gadeikon. Skoen blev hurtigt genkendelig, da den kendes på den rillede skal hen over tæerne som slanger sig ned over superstar snuden på skoen. Musikere alt fra Run-DMC til Queens spillede i den ikoniske sko, hvilket gjorde den endnu mere kendt.
I midten af 1990'erne tiltrak Superstar-skoen rebelske image skatermiljøet, der var begyndt at vrænge af deres Vans, og siden de unge på gymnasierne, der ligesom de New York'erne brugte dem med tykke snørebånd. I 2005 lancerede Adidas 35 specialdesignere modeller af skoen, lavet af kunstnere og modedesignere til dens 35 års jubilæum. I dag har modellen været på markedet i over 50 år. og alle genkender dem fra barns ben til voksen.

Adidas Superstar til herrer, damer og børn

Her hos the Athletes foot har vi et bredt udvalg af Adidas' populære og ikoniske skomodel Superstar som er produceret i et hav af udgaver, Adidas udvikler konstant på Superstar'en, men de sørger altid for, at modellen er tro til sine oprindelige former, som vi kender fra 70'erne. Man kan aldrig få for mange Superstar i sin garderobe, det er en universal sneaker, som passer til næsten alt. Et par sorte Superstar til et lidt oversized habitsæt og med et par fly hurtigbriller. Eller helt klassiske hvide Adidas Superstar med sorte striber og gulddetaljer til blå jeans og en hvid t-shirt, det er altid en stensikker vinder.

Den originale Superstar blev produceret i ren læder og gummi såler. Her har Adidas udviklet på deres materialer, og er godt på vej til at kunne lave Adidas Superstar i 100% genanvendte materialer. De seneste par år har de arbejdet på en Superstar der er fuldstændig vegansk og derfor fri for animalsk materiale.

Find dine nye Adidas Original Superstar her på taf.dk eller besøg en af vores butikker, hvor du kan prøve skoen. Vi har butikker i hele landet - Besøg vores butik i Kolding, Odense sø, Odense, Hillerød, Frederiksberg, Lyngby og Amager.

37