Viser 1–18 af 56 resultater

Sweatshirts women


Sweatshirt til kvinder

Sweatshirt er et nemt go-to item, for at få en sporty og streetwear stil. Ordet sweatshirt er et ord vi har adopteret fra engelsk, og hvis man skal oversætte det direkte, betyder det sådan set sved bluse. Det er fordi sweatshirt modellen rigtigt er designet til, at blive brugt som sportstrøje, hvor det var okay at svede i den, men de kunne stadig holde en varm, hvis man motionerede under kolde forhold.
Efterhånden er den tykke langærmede bluse blevet en fast del af dagligdagen, og stort set alle ejer en i deres garderobe, det er en nem beklædningsgenstand, lige til at tage ud over en t-shirt. Det super smarte ved en blød sweatshirt er, at der ofte medfølger et par bløde sweatpants, og dette er opskriften på et perfekt søndags outfit på sofaen. Den bløde inderside gør sættet ekstremt behageligt og komfortabelt at have på. Definitionen af en sweatshirt er en langærmet bluse, som man vil bære ud over en tyndere bluse, stoffet er maskinestrikket og elastisk for den fuldkomfort. Indersiden af stoffet på en sweatshirt er ofte loddent og super blødt. En sweatshirt har ingen hætte, hvis den har det, er det en hoodie eller hættetrøje.

Bløde sweatshirts fra alle de populære mærker

Udvalget af sweatshirt styles er efterhånden eksploderet til uanede højder, og alle brands med lidt respekt for sig selv, har en sweatsuit line, og der er rig mulighed for, at finde en model som passer til din kropsfigur. To store trends er den oversized sweatshirt, som er lidt et skater statementpiece, der har sit ophav fra, at skaterne gerne ville gemme sig lidt i sit tøj men stadig være sporty, og kunne bevæge sig på et skateboard. En anden trend er de cropped sweatshirt, der knap så meget har en praktisk funktion, men de giver stadig den fulde komfort kombineret med stilet udtryk, uden af det bliver poset og baggy.

Lige meget hvilken sweatshirt der passer dig bedst, så har vi et bredt udvalg fra alle de kendte sports brands som Adidas, Champion, Ball Original, Columbia, New Balance og mange flere.

Sweatshirts til damer i blød kvalitet

Danmark er ikke det bedste land i forhold til let og luftigt tøjvalg, det er sjældent man kan regne med vejret, og har man først taget den flotte kjole på, så er det stensikkert at det bliver koldt, blæsende og nok også regnvejr inden festen er omme. Vi har efterhånden vænnet os til det, og alle ved, at man skal pakke noget varm tøj, til hvis vejret skulle skifte, og her kan en sweatshirt altså være en lifesaver, den kan styles med stort set alt i garderoben, selv som et festlook og på klubben til langt ud på natten. Sweatshirts kommer i mange kvaliteter og materialer, men en klassiker er en bomulds sweatshirt med lange ærmer.