Tøj til børn

Viser 1–18 af 75 resultater
299,95 DKK
349,95 DKK
349,95 DKK
169,95 DKK
169,95 DKK
299,95 DKK
349,95 DKK
219,95 DKK

Find eksklusive styles og fedt tøj til børn og unge


Tøj til børn

Når det kommer til de helt små youngstars og cool kids handler det om at finde et passende look som de føler sig komfortable i. De er vokset op i en verden hvor tøjet betyder meget og hvor der aldrig har været mere forskelligt at vælge imellem. Det samme gælder med sportstøj. Du vil som forældre opleve at flere og flere unge børn er mere opmærksomme på hvad de kan lide og ikke synes om. Tøjet må gerne være sporty og sidde godt. De unge kender mærkerne adidas, NIKE og PUMA.

Hos The Athlete's Foot handler det om at kombinerer sportstøj med stil. Vi arbejder hver eneste dag på at have det smareste og bedste sportstøj til børn. Vores butikker og webshop forsøger at sætte jer forældre ind i universet som jeres børn er inde i. Dine børn kan lide de smarte træningsbukser fra Adidas. De kan bruges til både træning og fritid. Dine børn kan lide den smarte hoody fra Nike, som passer som en overgangstrøje. De følger sig med på beatet og finder komfort i de store sports brand som formår at skabe en helt anderledes og fed sportsverden indenfor modetøj.

Køb fede hoodies, smarte trøjer og nye 'sneaks'

Når det kommer til børn og unge, ved du som forældre at tøjet gerne må have en vis komfort og fleksibilitet. Børn slider oftest deres tøj hurtigere. Måden at løse det på er sportstøj som er skabt til formålet.

Når vi snakker The Athletes Foot, eller TAF, snakker vi om de nyeste sport styles fra de helt store brands som Nike, Converse og New Balance. Vi er eksperter på området, og har selv børn så vi ved hvad de unge efterspørg. Vi har håndplukket de fedeste styles som passer til ham og hende, helt ned til den mindste størrelse. Vi har et stort udvalg af hoodies, trøjer og sneakers online men også i vores fysiske butikker.

Tag dine børn med ind i butikken og mærk hvordan energien smitter af. Hvis dine børn snakker om de nyeste Nike hoodies, Adidas trøjer eller Puma sko, så ved du nu, hvor næste sportsstop er. Bestiller I online får i leveret jeres ordrer indenfor 1-3 hverdage.

75