Vores butikker

Antal butikker: 0
Loading...

Directions

Get Your Directions

Show Distance In

Use my location to find the closest Service Provider near me

GAMLE VÆRDIER I MODERNE RAMMER

The Athlete’s Foot-butikker er designet med henblik på at bibeholde den præ-digitale, traditionelle shopping-oplevelse, for at bringe folk tilbage til butikkerne og give dem mulighed for at opleve produkter og brands, på tæt hold.

Vores kunder defineres som aktive, digitalt fokuserede, globalt orienterede og modebevidste. Dette afspejles i den atmosfære der findes i vores butikker og den service personalet yder, ved at udvise passion for produkterne, viden om trends og sans for mode.

Butikkernes interiør er med til at skabe den velkendte, gamle butiksfølelse i moderne rammer. Det åbne og indbydende rum er beklædt med baggrundsbelyste skovægge for at holde fokus på produktet, alt i mens tankerne henledes til den hippe stemning i en vinylpladeforretning. Væggene er udstyret med rustikke træpaneler for at give en afslappet og frisk fornemmelse af ‘ordensrod’.I mange af vores butikker findes desuden:

  • En DJ-pult som kasse
  • En catwalkudstilling til at vise nye trends og produkter
  • Kampagnevægge med billeder og budskaber

The Athlete’s Foot officielle, globale hjemmeside. Dit førstevalg, når du skal finde de nyeste produkter og trends inden for sporty sneakers, beklædning og accessories. Find din nærmeste butik og kontaktoplysninger her.

Winter header