Zebla x The Athlete’s foot

Det danske vejr kan vi aldrig helt stole på, og hos team taf er vi ved at være godt trætte af, at skulle rende rundt i vandpytter hele tiden. Vi får selvfølgelig våde fødder, men det mest irriterende er, at det ødelægger vores nye sneakers.

    Lad zebla sneakers protection rede dig
  • 01 – Sneakersrens
  • 02 – Imprægnering
  • 03 – Mint duftspray

 

Zebla Sneakers protection
Zebla Logo

Dansk produceret

Zebla er et better choice alternativ til almindelig skorens og imprægnering, da de har et stort fokus på, at deres produkter skal være fri for unødvendige tilsætningsstoffer. Men hvad betyder det?

Det betyder sådan set bare, at du med god samvittighed kan vedligeholde dine nye og gamle sneakers, enten med Zebla sneakers cleaner, der med sikkerhed kan få det mest hårdføre skidt af, eller forlænge levetiden på dine sneakers med imprægneringssprayen, som ligger et beskyttende lag udenpå dine sneakers, så vand og snavs ikke sætter sig i materialet. Ud over at være miljøvenligt, er produkterne også skånsom mod huden og man behøver ikke være nervøs for nogle former for gener efter brug..

 

Køb alle tre produkter samlet til en pris på 299,95,-

 

Zebla sneakers protection

01

Zebla sneakers cleaner

Skånsom mod ruskind, netstof/mesh og delikate materialer. Skorensen er fri for fluorforbindelser og drivhusgasser, derfor skader produktet ikke ozonlaget. En nem og hurtig måde at få helt rene og nærmest nye sneakers.

Læs mere om 01
Zebla sneakers protection

02

Zebla sneakers protection

Imprægneringssprayen er lugtfri og skaber en vand- og smudsafvisende overflade på fodtøjet. Den er effektiv og skånsom mod miljøet.

Læs mere om 02
Zebla sneakers protection

03

Zebla sneakers refresher

Er en mild lugtfjerner, som er biologisk nedbrydelig og fuldstændig ugiftig. Lugtfjerneren virker ved hjælp af vand, mikroorganismer, enzymer, anioniske tensider (rensende stoffer) og mint duft.

En flaske rækker til cirka 100 sneakers behandlinger.

 

Læs mere om 03

Sådan virker Zebla

Se hvordan imprægneringssprayen har lagt et lag udenpå skoene, så vandet samler sig på ydersiden uden at trække ind i skoene. Og hvordan 01 sneakers cleaner nemt fjerner skidt og snavs fra et par løbesko.