Hvad skal vi holde øje med i 2023?

Hvert år sker der udvikling i modebranchen, alting kan nærmest nå at ændre sig fra sæson til sæson, eller indenfor få dage. Det kan være svært at holde sig opdateret på alle trends og tendenser. Det er også langt fra alle tendenser, som passer på den individuelles stil. Derfor har vi prøvet at gøre det lidt nemmere at overskue de kommende sæsoner indenfor sneakers i 2023.

Sneakers 2023
Sneakers 2023
Sneakers 2023

New Balance

New Balance 530

De bliver altså bare ved med at være på toppen af ønskelisten, og hvis det stod til os, så stopper de aldrig med det. Det ser de heldig vis heller ikke ud til, New Balance 530 har en originalitet ved sig, som har spredt sig til mange forskellige stilarter, den er nem at tilpasse sin personlige stil, og så er og bliver den bare en blød og komfortabel sneaker, som giver høj komfort i dagligdagen, her behøver man ikke frygte for ondt i fødderne når man skal på en længere gåtur omkring søerne eller i skoven. I 2022 landede der en masse nye colorways af New Balance 530, og igen i år kommer der til at blive gang i farverne på den lette løbeskossilhuet til både herrer og damer.

New Balance 2002R

Dette års nyhed ved The Athelete’s Foot fra New Balance er helt klart modellen 2002R, som vil gøre sit indtog i et par farver, først til herrer men senere vil de også komme til damer i nogle et par neutrale farver og en enkelt i “concrete”. New Balance 2002R er ikke som navnet ellers antyder fra 2002, men derimod fra 2010, hvor den som så mange andre sneakers fra New Balance startede som en løbesko. Her lidt over 10 år senere er den tilbage på hylderne, den gjorde sit comeback på tiåret for sin første udgivelse og var tilbage i 2020, men som en modesneaker, med en lille smule Dad Vibe. 2002R i 2023 har fået en lille opgradering i form af en Abzorb sål, samt N-ERGY-teknologi, hvilket sørger for høj komfort og støtte.

New Balance 480

Vi er ikke helt færdige med at tale om nyheder fra New Balance, som det ser ud lige nu, så er der ingen udsigter til at deres raketfart sætter farten ned lige foreløbig. Mange af deres tidligere klassiske gamle sportssneakers sniger sig ind mange nye steder, og har overtaget pladsen fra andre sneakers.

2023 bliver året for New Balance 480. Hvad mange sneakershead ikke ved, er at 480 startede sin tid som basketball sneakers tilbage i 1983 og er det sikre hit som en stilren sneaker med en chunky EVA sål. I løbet af 2023 vil New Balance 480 lande i en række nye forskellige colorways.

Asics logo

Asics

Asics GEL-Sonoma

Har givet den fuld gas de sidste par år, og tager hele tiden mere og mere plads på sneakersmarkedet, i 2023 vil Asics fortsætte sin opadgående kurve. De fortsætter lidt i deres egen nicheside af sneakers i trekking kategorien, hvor der sidste år kom flere sneakers som havde et mere råt udtryk, som altid vil være lækkert til et par habitbukser og oversized jakke. Det er den perfekte måde at nedtone et outfit og gøre det mere streetwear end highend. Årets trekking sneaker fra Asics bliver deres model Gel-Sonoma.

Asics GEL-1090v2

Ligesom navnet antyder er dette en videreudvikling af den populære GEL-1090, hvor Asics at drejet lidt på alle lækkerhedsknapperne. Det er den perfekte blanding af mesh, tekstil og ruskind på en gummisål til herrer og damer. Hvis man har været glad for sine 1090’er vil man ude tvivl blive lige så glad for denne V2 letvægtssneaker.

Asics EX89

En Basketball sneaker fra Asics? Det er ikke noget vi har set meget af før, men i år kommer der flere modeller i denne genre fra Asics. EX89 er en basketball trainer fra slutningen af 1980’erne som originalt blev designet af Toshikazu Kayano og var først kendt som GEL-EXTREME, men ved sin genudgivelse i 2022 havde den fået en genopfrisket farvepalette med stærke og iøjefaldende farver.

Converse logo

Converse

All star Chuck Taylor

Hvis alle vores beregninger er korrekt, så bliver 2023 det helt store canvas år. Alting har sin tid, og ofte vender trends tilbage efter en årerække, gerne med et nyt twist. Converse har ligget og luret i ovefladen de sidste par år, men i år vender Converse tilbage med 120 i timen. Den helt store klassiker Chuck Taylor er nok den mest kendte sneaker fra Converse, den har rundet de 100 år siden sin første udgivelse. Den lave jordnære sål gør den til en perfekt sommer sneaker, som er nem at style til en let sommerkjole eller et casual t-shirt og shorts moment.

Der vil i løbet af foråret og sommeren lande en række nye og gamle klassikere fra Converse her på taf.dk og i alle vores butikker. Hvis du ikke tidligere har været på Chuck Taylor holdet, som kommer du til det i år. Og til dig der ikke kan vente med at se din yndlings sneaker tilbage på hylderne, så kan vi kun sige vi er enige og de er ventetiden værd.

Sneakers 2023

Hvert år sker der udvikling 2023 vil uden tvivl blive et mindeværdigt sneakersår, hvor der vil være rig mulighed for at finde nye favoritter, eller udvide med colorways af gamle klassikere. Vi glæder os til at tage dig med på rejsen, og måske udvide din horisont?