Asics

Er et stort sportsbrand, som efterhånden har lige så stor succes i modebranchen med deres stilede og ikoniske løbesilhuetter, som er tilpasset nutidens sneakerstrends.

Asics har har sin oprindelse i Japan og startede med at producere Basketball sneakers tilbage i 1950'erne.

Brand Asics

Viser 1–18 af 24 resultater

Asics

1.249,95 kr.
874,97 kr.
1.349,95 kr.
944,97 kr.
999,95 kr.

Tilgængelig i 3 farver

849,95 kr.
899,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

1.249,95 kr.1.349,95 kr.
874,97 kr.944,97 kr.
849,95 kr.
849,95 kr.
849,95 kr.
1.249,95 kr.
1.249,95 kr.
874,97 kr.

Tilgængelig i 2 farver

1.249,95 kr.1.349,95 kr.
874,97 kr.944,97 kr.
699,95 kr.
849,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

699,95 kr.
849,95 kr.
849,95 kr.
849,95 kr.

Asics

Hos The Athlete’s Foot lever vi med troen om, at man aldrig skal gå ned på sneakers uanset vejr. Vi hævder nemlig at der findes en sneaks til hver en anledning. Derfor elsker vi især sneakers fra Asics! Det japanske brand var det første mærke til at producere basketballsko i Japan. I dag er de dog bedst kendt for deres komfortable løbesko og smarte sneakers.

Sneakers fra Asics er let at genkende, de er kendetegnet ved deres karakteristiske striber på siderne. Striberne blev i starten udformet på denne måde for at opbygge optimal stabilitet i skoene. Striberne er sidenhen blevet et stærkt kendetegn for Asics. Asics’s kollektioner er nogle af de mest komfortable styles på markedet, som indeholder GEL teknologi – Med et par Asics på fødderne går du ikke helt galt i byen!

Sneakers med GEL-teknologi

Vores udvalg fra Asics er spækket med sneakers. Vi har samlet de mest populære styles til både kvinder og mænd. Udvalget strækker sig fra helt minimalistiske sneakers med rene linjer og klare farver, til de mere farverige og detaljeret modeller. Hos The Athlete’s Foot har vi en stor kærlighed til sneakers og ikke mindst dem fra Asics. Skoene er designet med respekt for retro tendenserne fra 80’erne og 90’erne, kombineret med chunky og simple detaljer helt ud til tåspidserne. Asics formår at omfavne begge tendenser i form af deres kendte styles, såsom GEL-Kayano og GEL-BND, og ikke mindst den enkle og mere klassiske GSM style.

Find et stort udvalg af Asics til kvinder og mænd

Hos The Athlete’s Foot finder du et stort udvalg af populære sneakers til kvinder og mænd.
Vi er eksperter i sneakers og ved hvilke styles som rykker på markedet. Vi ønsker at hive de fedeste modeller ind på shoppen, så du altid er first-mover på skoene.

Vores udvalg af Asics strækker sig fra de helt klassiske retro og ikoniske sneakers, til de helt nye hypede modeller som først lige er blevet lanceret. Begge typer af modeller finder du hos The Athlete’s Foot. Vores udvalg til kvinder og mænd vokser løbende, så hold øje med siden og se de nye Asics modeller inden dine venner!

Top 3 sneakers fra Asics

Vi har samlet vores top 3 fra Asics, så du kan se hvilke sko der hitter aller mest lige nu! – Skynd dig at købe dem før din bedste ven eller veninde!

GSM

Game, Set, Match! GSM er en retro sneakers som er en af de mest elskede klassikere fra Ascis. GSM-modellen er skabt af kærlighed og med inspiration til 80’ernes oldschool tennissko. Samtidig tilbyder skoen en behagelig pasform med dets brede og åndbare design. GSM-modellen har slået tidens prøve og repræsenterer kernen i den japansk arv, som Asics er kendt for. Mens den bevarer sin robuste position på sneakers markedet.

GEL-1090

Asics Gel-1090 blev oprindeligt lanceret i 2003, men er nu endelig langt om længe tilbage i en opdateret og moderniseret version med forbedret komfort. Silhuetten er tro mod sin klassiske løbeskosstil, som trender mere end nogensinde før. Overdelen er udført i mesh med forstærkende overlejringer på hæl og tå. Skoens øvrige detaljer er holdt i forskellige farver, der danner retning for den autentisk vibe, som vi kender fra Asics.

GEL-BND

GEL-BND er inspirereret af den originale triatlon-sko fra 1998, som inkluderer en moderne og voluminøs mellemsål, så der sikres en god komfort. Den åndbare mesh-overdel tillader at luften kan cirkulere på alle tidspunkter, så fugtige og svedige fødder er noget af det sidste du vil opleve. Hvis du ønsker en let sko med stil og god komfort, skal du helt klart investere i en GEL-BND fra Asics!

Hos The Athlete’s Foot finder du altid de moderigtige, klassiske og innovative nyheder af sneaks og modesko, så du kan blive klædt godt på til dit yndlingsoutfit! Sneakers fra Asics har alle dage været kendte for deres lethed og komfort, så når valget falder herpå, vil du med garanti ikke blevet skuffet! Vi hjælper dig med at finde de rette sneakers, som får dig til at føle dig som en superstar i alle omgivelser. Så bestil allerede dit næste par sneakers i dag og få dem leveret indenfor 1-3 hverdage. Passer størrelsen ikke, eller lever varen ikke op til dine forventninger?
Frygt ej, der er altid 365 dages fuld bytte- og returret i både butik og på webshop.