Nike

Viser 1–18 af 314 resultater
1.199,95 DKK

Nike

Hos The Athlete’s Foot har vi et stort udvalg af Nike produkter. Lige fra deres smarte sneakers til sports- og modetøj, som er i et slidstærkt- og moderigtigt design. Nike er kendt for deres ikoniske stil til mænd og kvinder, der er indbegrebet af alt til den sports- og modeelskende shopper! Nike logo’et repræsenterer et stærkt brand som er innovativt og som alle kender til, hvor kvaliteten altid er i top!

Nike har i mange år været kendt for sin høje kvalitet, sit brede udvalg og ikke mindst sit lækre og stærke design. Derfor følger Nike altid tidernes stærke tendenser. Hvad end du er på jagt efter et par sneakers, så du kan følge med dine moderigtige venner. Eller står og mangler det fede træningstøj, så du skaber blikfang i centeret. Så er TAF stedet som altid står klar til at hjælpe dig med dit behov!

Hos The Athlete’s Foot kan du altid udforske sneakers tendensernes fortid, nutid og fremtid. Vi har altid mange klassiske og aktuelle stile inden for sneakers. Gå forrest i vennegruppen og få frisket dit look op med den seneste kollektion fra Nike eller mange andre fede brands.

Find et stort udvalg af Nike til kvinder og mænd

Nike har altid været et stærkt brand inden for sports- og modeverdenen. Så det er ikke for sjovt, at de oplever en så stor efterspørgsel på mange af deres populære styles. Hos The Athlete’s Foot holder vi en dyd i at sikre os, at vi altid har de styles som de moderigtige shopper efterspørger, så de altid kan følge trop med de nyeste trends! Vi har et stort udvalg af Nike produkter på vores webshop, men også i vores 8 butikker, som du finder rundt om i landet.

Nike Air Force 1

Sneakeren over alle Nike sneakers. Når man snakker om Nike, så er det altid Nike Air Force 1, som alle taler om. Air Force 1 er en moderigtig sneakers, som blev lanceret tilbage i 1982. Skoen var oprindeligt udgivet som en basketballsko. Dog blev modellen hurtig hypet i USA og gennemgik en revolutionerende udvikling. Fra basketball til hip-hop til nu en kendt og populær modesko. Air Force 1 er kendetegnet ved en sneakers, hvor sålen både er lavet i en høj og lav version, så den passer til en enhvers behov.

Nike Air force 1 har altid været tro imod skoens design. Dog findes der et hav af forskellige styles af Air Force 1, som kommer i mange forskellige farver og udtryk. Fælles for dem alle er, at skoen har en let støddæmpning, samt en stor mellemsål. Skoen er allerede helt tilbage til sin oprindelse inspireret efter Air Force One, som var det fly som fløj den amerikanske præsident. Skoen er sidenhen blevet verdenskendt takket være Moses Malone og Charles Barkley, som trak store overskrifter tilbage i 80’erne. Så står du og vil skrue op for dit indre sneaker-game, så er Air Force 1 en sikker vinder, der næppe vil blive glemt i garderoben!

Køb Nike Air Force 1 til kvinder og mænd 

Besøg en af vores The Athlete’s Foot butikker hvis du leder efter en Air Force 1 sneakers til enten kvinder eller mænd. Eller besøg www.theathletesfoot.dk og find det store udvalg af fede Nike sneakers. Vi er eksperter i sneakers og kender alt om Air Force 1. Vi har både de høje Air Force 1 samt de lave Air Force 1 sko. Hvis du ikke allerede ejer et par, så er det et must at få anskaffet sig et par, så du kan være med på de fedeste must-haves inden for sneakers verdenen!
Du finder vores udvalg af Air Force 1 her

Hos The Athlete’s Foot finder du altid de moderigtige, klassiske og innovative nyheder af sneaks og modesko. Så du kan blive klædt godt på til dit yndlingsoutfit! Vi hjælper dig med at finde de rette sneakers, som får dig til at føle dig som en superstar i alle omgivelser. Bestil allerede dit næste par sneakers i dag og få dem leveret indenfor 1-3 hverdage. Passer størrelsen ikke, eller lever varen ikke op til dine forventninger? Frygt ej, der er altid 365 dages fuld bytte- og returret i både butik og på webshop.

314