Nike

Hos The Athlete’s Foot har vi et stort udvalg af Nike produkter. Lige fra deres smarte sneakers til sports- og modetøj, som er i et slidstærkt- og moderigtigt design. Nike er kendt for deres ikoniske stil til mænd og kvinder, der er indbegrebet af alt til den sports- og modeelskende shopper! Nike logo’et repræsenterer et stærkt brand som er innovativt og som alle kender til, hvor kvaliteten altid er i top.

Nike har i mange år været kendt for sin høje kvalitet, sit brede udvalg og ikke mindst sit lækre og stærke design. Derfor følger Nike altid tidernes stærke tendenser. Hvad end du er på jagt efter et par sneakers, så du kan følge med dine moderigtige venner. Eller står og mangler det fede træningstøj, så du skaber blikfang i centeret. Så er TAF stedet som altid står klar til at hjælpe dig med dit behov!

Hos The Athlete’s Foot kan du altid udforske sneakers tendensernes fortid, nutid og fremtid. Vi har altid mange klassiske og aktuelle stile inden for sneakers. Gå forrest i vennegruppen og få frisket dit look op med den seneste kollektion fra Nike eller mange andre fede brands.

Nike

Viser 1–18 af 309 resultater

Nike

1.099,95 kr.
799,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

1.599,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

1.299,95 kr.
1.299,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

Tilgængelig i 2 farver

Tilgængelig i 2 farver

Find et stort udvalg af Nike til kvinder og mænd

Nike har altid været et stærkt brand inden for sports- og modeverdenen. Så det er ikke for sjovt, at de oplever en så stor efterspørgsel på mange af deres populære styles. Hos The Athlete’s Foot holder vi en dyd i at sikre os, at vi altid har de styles som de moderigtige shopper efterspørger, så de altid kan følge trop med de nyeste trends! Vi har et stort udvalg af Nike produkter på vores webshop, men også i vores 8 butikker, som du finder rundt om i landet.

Nike Air Force 1

Sneakeren over alle Nike sneakers. Når man snakker om Nike, så er det altid Nike Air Force 1, som alle taler om. Air Force 1 er en moderigtig sneakers, som blev lanceret tilbage i 1982. Skoen var oprindeligt udgivet som en basketballsko. Dog blev modellen hurtig hypet i USA og gennemgik en revolutionerende udvikling. Fra basketball til hip-hop til nu en kendt og populær modesko. Air Force 1 er kendetegnet ved en sneakers, hvor sålen både er lavet i en høj og lav version, så den passer til en enhvers behov.

Nike Air force 1 har altid været tro imod skoens design. Dog findes der et hav af forskellige styles af Air Force 1, som kommer i mange forskellige farver og udtryk. Fælles for dem alle er, at skoen har en let støddæmpning, samt en stor mellemsål. Skoen er allerede helt tilbage til sin oprindelse inspireret efter Air Force One, som var det fly som fløj den amerikanske præsident. Skoen er sidenhen blevet verdenskendt takket være Moses Malone og Charles Barkley, som trak store overskrifter tilbage i 80’erne. Så står du og vil skrue op for dit indre sneaker-game, så er Air Force 1 en sikker vinder, der næppe vil blive glemt i garderoben!

Køb Nike Air Force 1 til kvinder og mænd 

Besøg en af vores The Athlete’s Foot butikker hvis du leder efter en Air Force 1 sneakers til enten kvinder eller mænd. Eller besøg www.theathletesfoot.dk og find det store udvalg af fede Nike sneakers. Vi er eksperter i sneakers og kender alt om Air Force 1. Vi har både de høje Air Force 1 samt de lave Air Force 1 sko. Hvis du ikke allerede ejer et par, så er det et must at få anskaffet sig et par, så du kan være med på de fedeste must-haves inden for sneakers verdenen!
Du finder vores udvalg af Air Force 1 her

Hos The Athlete’s Foot finder du altid de moderigtige, klassiske og innovative nyheder af sneaks og modesko. Så du kan blive klædt godt på til dit yndlingsoutfit! Vi hjælper dig med at finde de rette sneakers, som får dig til at føle dig som en superstar i alle omgivelser. Bestil allerede dit næste par sneakers i dag og få dem leveret indenfor 1-3 hverdage. Passer størrelsen ikke, eller lever varen ikke op til dine forventninger? Frygt ej, der er altid 365 dages fuld bytte- og returret i både butik og på webshop.

nike air max

Nike Air Max kom på markedet i 1987. I mere end 30 år har denne modesko stået højest på hylderne når det kom til valg af sneakers. Selvom skoen har eksisteret i mange år, formår NIKE hele tiden at designe en ny ikonisk version.

nike air max – stort udvalg af flotte nike air max sneakers

Nu kommer vi til en af de mest populære sneakers i verden. Både hvis du spørg os, men også på verdens plan. Nike Air Max så for første gang dagens lys i 1987 og har siden hen blevet revet væk fra samtlige hylder. Det har betydet at Nike så sit snit til at designe flere forskellige farver og lækre modeller. I første omgang var ideen at lave en løbesko, men folket så mere skoen som en fritidssko.

Selve teknologien i skoen, Air blev lanceret på markedet i 1979. Det er en teknologi som har eksisteret længe, og det er først for alvor i slutningen af 90’erne og starten af 20’erne at Nike Air serien har taget fart. Siden Nike Air Max kom ud for 30 år siden har skoen været let genkendelig for sit unikke design. Det har gjort skoen til et selvvalgt emne når snakken fald på nye sneaks. At skoen har overlevet og stadigvæk ikke har ramt toppen efter 30 år, er lidt en historie i sig selv.

Hvad er det som er så godt ved Nike Air Max? Hvis en sneaker af denne kaliber kan præsterer og ikke ramme sit topniveau endnu efter 30 år, så har du opskriften på succes. Med sit banebrydende design, sin ikoniske ydersål samt sine mange variationer ikke har fanget din interesse, så skal vi have en snak sammen næste gang du kigger forbi. Her har du et par sneakers som vi vil vurderer ligger i top 3 over all time sneaks med historie og klasse.

find alle nike air max sneakers til dame og mand online

Vi er stolte af at kunne præsenterer så varierende og stort et udvalg af den populære Nike Air Max sneaker til både mand og dame. Denne model er lavet i så mange versioner: Nike Air Max Thea, Air Max 95, Air Max 90 og flere til. Hver kollektion har sat sit særpræg og har gjort sig til en vinder når vi snakker sneakers.

Her snakker vi komfort. Vi snakker udseende. Vi snakker teknologi. Vi snakker historie. Vi snakker ikon status som sneaker. Vi snakker Nike Air Max. Lige med denne sko må du gerne være kritisk. Her får du et par sneaks som kan tåle at man er kritisk, fordi skoen findes i så mange varianter. Hvis du leder efter de helt klassiske hvide Air Max eller sorte Air Max, så finder du dem. Din søgning kan også blive mere kritisk med materiale og Nike Air Max med flyknit. Dem har vi også på shoppen.

Vi synes du skulle komme forbi og besøge vores fysiske butik og se vores kæmpe udvalg af de populære Nike Air Max sneakers til dame, mand og børn. Vi lyver ikke når vi siger vi har et stort udvalg. Dette gælder både i vores butikker, men også her på webshoppen. Vi er nogle af Danmarks førende indenfor Nike sneakers og ved hvilke Air Max som rykker på sig. Vi får de nyeste modeller hjem, men bibeholder også de ikoniske ’sneaks’ som du kender. Næste gang du leder efter Nike Air Max, så start din søgning hos The Athlete Foot.

Finder du et par Air Max som passer i størrelsen og til dit udtryk, så bestil dem online og ha dem på indenfor 1-3 hverdage. Mon ikke dine venner lige løfter øjenbrynene en ekstra gang når du kommer i dine nye Nike Air Max sneakers.

Michael Jordan – Air Jordan

Født den 17. februar 1963 i Brooklyn, New York.  I 1984 blev han draft’et som nr. 3 til den nordamerikanske Liga NBA Draft. Den er god nok, manden der idag bliver kendt som basketballs GOAT (greatest of all time) var ikke første valg. Han blev valgt af Chicago Bulls, med hvem han vandt hele 6 mesterskaber, 6x Finals MVP, 5x NBA MVP, 10x Mest scorende spiller i NBA og 14x NBA All-star, bare for at nævne nogle af hans mange meritter.

Efter sæsonen 1992-1993 skiftede han bolden ud med et bat og baseball, inden han returnerede til basketball i 1995 og vandt tre mesterskaber på stribe for anden gang med Chicago Bulls. Han indstiller basket karrieren igen for anden gang i 1998 for at vende tilbage til NBA og denne gang tørne ud for Washington i perioden 2001-2003. Kunne du tænke dig at lære meget mere om Michael Jordan og hans karriere, kan serien på Netflix “The last dance” klart anbefales.

Jordan 1

I løbet af Michaels første sæson begyndte han at spille i Jordan 1 silhuetten, men den udkom først sidst i sæsonen i april 1985. I NBA dengang skulle skoene være en del af uniformen, så de matchede spiller dragten. Michaels sko indeholdt ikke nok hvid farve ifølge NBA, så han blev påbudt en bøde for hver kamp, han spillede i dem, hvilket kun gjorde dem endnu mere eftertragtet.

Den dag idag er silhuetten stadig blandt de mest popoulære, og vi kan med stolthed byde den velkommen hos TAF danmark i en fremragende colorway, som deler mange ligheder med en gammel kending kaldet “Bred toe”

jordan v retro

Jordan 5 debuterede silhuetten i 1990, designet af den legendariske Tinker Hatfield, som lod sig inspirere af kampfly fra anden verdenskrig, hvilket blandt andet kan ses på hajtænderne på midtsålen af silhuetten. Farvekombinationen “fire red” med hvidt læder på overdelen, sort midtsål og røde detaljer samt foring var blandt de originale colorways fra 1990.

career high in points 

Den 28. marts 1990 laver Michael Jordan sin “Career high” i antal scorede points mod Cleveland i en overtidskamp, hvor MJ ender med at score 69 point. Selvfølgelig iført Jordan V i “Fire red”.