Kundecenter

Kontakt os

Handelsbetingelser

Konkurrencebetingelser

Størrelsesguide

Om os

Min konto

Bytte og retur

Levering

Reklamationer

Reklamationer

Du har altid 2 års reklamationsret når du handler på theathletesfoot.dk og i vores fysiske butikker. Det betyder at du kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget, og at fejlen på produktet ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug, slid eller anden skadelig adfærd.Du har følgende to muligheder for at reklamere hos The Athlete’s Foot:

Reklamationer

1. Butik

Du kan henvende dig i en fysisk The Athlete’s Foot butik med din vare og din kvittering. Butikken vil vurdere din vare, og herefter hjælpe dig videre.

2. online

Du kan oprette en reklamationssag, ved at logge ind på ”Min konto” på hjemmesiden. Her får du mulighed for at uploade billeder af din vare og din kvittering. Herefter vil vi vurdere reklamationen.

Hvis varen vurderes til at være reklamationsberettiget, kontakter vi dig og informerer dig om hvad vi kan tilbyde, samt det videre forløb. Vi sender dig selvfølgelig også en returfragtseddel på mail, så du omkostningsfrit kan sende varen til os.

Du kan læse mere om reklamationer under vores handelsbetingelser.