Viser alle 3 resultater

Hoodies Kids

-50%
449,95 kr.
314,97 kr.
-40%

Tilgængelig i 2 farver

389,97 kr.
-50%
349,95 kr.
244,97 kr.

Hoodies til børn

hoodies for kids - Tilbage i 1900’erne dengang hoodien blev introduceret til verden, blev hoodien mest anvendt når der skulle dyrkes sport. Men op gennem 00’erne er der sket en skift, hvor hoodien har bevæget sig mere væk fra sportshallerne og hjem i stuerne, hvor hoodien blev brugt når der skulle hygges og slappes af. Men i dag er hættetrøjen ikke længere kun noget man har på, når man er i sportshallerne eller derhjemme, hoodien er blevet utrolig moderne, og en hel almindelig del af gadebilledet.
Noget af det smarteste og mest praktiske børnetøj du kan købe til dit barn, er en hættetrøje. Hættetrøjen er fremstillet i materialer der er gode til, hvis børn skal holde varmen i vintermånederne eller de sene sommeraftner. Hættetrøjen har en sporty og casual stil, som sørger for, at dit barn ser smart ud samtidig med at komforten og kvaliteten er i top.
Hættetrøjer, som også kaldes for hoodie, er en ”must have” i et hvert klædeskab, og Hoodien er praktisk i næsten alt slags vejr, og til alt slags sport både uden- og indendørs. Stoffet i en hættetrøje er lavet til at du kan holde varmen, samtidig med at din hud kan ånde frit. Hættetrøjer er også typisk mere resistente over for vind og vejr, hvilket er særligt praktisk når dit barn dyrker sport udendørs.

Hættetrøjer til drenge og piger

Som udgangspunkt er hoodies enlig bare en langærmet sweatshirt, men en hoodie kan fås i så mange forskellige former, med hætter, lommer og andre smarte detaljer, at hver eneste hættetrøje kan sender et unikt signal. Om du er på udkig efter en hættetrøje til fodboldtræning, eller en smart og casual hættetrøje til hverdagsbrug, så har TAF.dk et godt bud.

Find Hoodien til dit barn

Under hoodies kids på TAF.dk finder du fede hættetrøjer, til både drenge og til piger. Alle vores hættetrøjer til børn finder du i forskellige farver og størrelser, nogle modeller tiltaler det sporty look, men der er også modeller til det lidt mere casual/street look. Vi har bl.a. hoodies fra Nike og Adidas som kan give dit barn den stil de leder efter, så de kan føle sig tilpas når de går i skole, og til deres fritidsaktiviteter.

Hvis du kunne tænke dig at fuldende dit outfit med et par bukser så kan du gøre det her