Viser 1–18 af 59 resultater

Pants women


Bukser til kvinder

Her Hos the Athlete's Foot har vi et bredt udvalg af bukser i alle afskygninger til kvinder. Det er måske ikke de mest festlige bukser, de bukser til kvinder vi har i sortimenter er trackpants, sweatsuit, træningsbukser og outdoor bukser til kvinder. Vi skal selvfølgelig ikke være herre over, hvad du vil bruge dine nye bukser til, om det er en tur i byen eller på restaurant, det skal vi ikke bestemme, whatever rockes your boat. Og hvem kan i bund og grund ikke godt lide, at have et par bløde og behagelige bukser på?

Vi arbejder konstant på, at udvide vores sortiment, er er altid på udkig efter det næste store hit, derfor spænder vores damebukser også over et vidt sortiment, lige fra de helt store spillere som Nike, Adidas og Puma til de lidt mindre, brands. Kangol, Ball og Penfield er helt old school mærker, som er ved at gøre deres indtog igen efter mange år i stilhed.

Streetstyle damebukser

Ofte er det man definere ved streetstyle lidt råt og gerne kantet i sit udtryk. Men i bund og grund, så er streetstyle bare et outfit, som lækkert og velovervejet sat sammen, som selvfølgelig er praktisk og passer til dagligdagens planer, som ikke tynger en, eller gør ens liv mere besværligt. Det er en filosofi, vi lever efter her hos The Athlete's Foot. Det kommer også til udtryk i vores valg af bukser og underdele til kvinder, der er et gennemgående tema, hvor det skal være beklædning, som er sporty men super fashion på samme tid. Man kan let style vores bukser med en pæn top eller feminin bluse skjorte, og selvfølgelig altid, med et par helt nye sneakers!

Bukser og Pants til enhver kropsform

Der er næsten lige så mange kroppe og kropsformer som der er mennesker, derfor kan det være svært, at kunne afdække alle menneskers behov og ønsker, for selvom at man måske ifølge målene burde være samme størrelse, så er det vidt forskelligt, hvilket fit og cut men er til indenfor bukser. Der er altid det evige spørgsmål, om bukserne skal være højtaljede eller lavtaljede. Eller hvor lange benene skal være, kan man bedst lide dem lidt cropped eller lange, så de poser omkring anklerne. Men når man først har fundet lige de par bukser og den style, som er perfekt til ens kropsform, så holder man også ved den i meget lang tid. Derfor er det også rart, at mange brands holder sig til den samme facon og stil, men bare spicer op med nogle nye farver eller materialer. For hvorfor lave om på noget, som allerede virker?

Shop bukser som i den kærestes garderobe

Ligesom så mange andre af vores kategorier, så er det, det samme med bukserne. Mange af vores stiles er unisex og kan sagtens bruges af både herre og dame, derfor kan det også være en god ide, at kigge pants men igennem, da der helt sikkert også er nogle bukser der, som falder i din smag

Shop et bredt udvalg af bukser fra nøje udvalgte brands store som små, kan du bedst lide at prøve dit tøj inden, er du altid velkommen til, at besøge en af vores butikker - The Athlete's Foot