Viser alle 12 resultater

Reebok

699,95 kr.
699,95 kr.
-40%

CL LEGACY

Herrer

449,97 kr.

CL LEGACY

Herrer

749,95 kr.
-25%
449,95 kr.
314,97 kr.
-40%
149,97 kr.
-40%
149,97 kr.
699,95 kr.
-25%
749,95 kr.
524,97 kr.
799,95 kr.
559,97 kr.
-25%
749,95 kr.
524,97 kr.
-40%
600,00 kr.
420,00 kr.

Reebok Club c

Inden for de sidste par år kan de fleste sneaker hoveder sikkert nikke genkendende til den stærkt undervurderede Reebok Club C silo. Den har fået en genoplivning inden for de seneste år, efter vi i mode billedet har set flere og flere sporty trends, hvilket har fået Reebok til at relancere modellen, og med stor succes vel at mærke.
Tager vi et tilbageblik på Club C’s (C’et står for Champion) historie ankom modellen omkring 1985, som et nyt navn i stedet for den tidligere Reebok Revenge Plus. Navnet blev ændret så det var mere passende til den tids tennisklubber, hvor dress codes og ægte klasse var i højsædet, hvilket betød at sneakeren hurtigt blev en stor succes, og en bestseller blandt hverdagens atleter. Det var især det klassiske og minimalistiske look der fangede interessen hos mangfoldigheden. Særligt i 80’ernes aerobic æra var sneakeren et stort hit.

Skoen fik sin storhedstid dengang, og overhalede blandt andet Nike giganterne hvad angår salg af skoen, hvilket betød at Reebok for alvor havde sat sit præg på tennis og aerobic markedet. Til trods for sin store succes undladte de at bruge store stjerner til at brande sneakeren dengang, men i dag har blandt andet den smukke super model Gigi Hadid, fremtrådt som model for modellen, efter adidas opkøbte Reebok.

Netop på grund af den nylige relancering har vi valgt af tage fokus på sneakeren, og det er selvfølgelig med god grund. Efter relanceringen har Reebok samarbejdet med store navne, som den velkendte danske sneaker shop, Naked, og blandt andet lavet en lækker kollaboration med dem. Dernæst har rapper fænomenet Kendrick Lamar også været blandt de prominente navne.

club c – retro sneakers

Og hvorfor skulle en Reebok Club C så tiltale dig? Det tidløse og klassiske retro-look er med garanti en sikker vinder i garderoben, og kan matches med stort set alle outfits. Sneakeren fås i mange farvevarianter både til mand og herre, hvilket gør skoen særligt alsidig. Streetwear er måske det største nøgleord, når vi taler om Reebok Club C, og den kan dermed skabe hele fundamentet for dit smarte sports-look – en stor fordel til alle gadedrengene derude!

Du mærker desuden hurtigt din fod blive omfavnet af rendyrket komfort, fra den lækre og fornævnte overdel, der har vist sig at være utrolig holdbar. Det betyder altså også at du får en sko der har en masse sæsoner i sig – og vi tror godt vi kan sige at denne model altid vil være aktuel i hverdags- og sportsbilledet.
Apropos holdbarhed og komfort, så er den lækre læder overdel en stor faktor hvad det angår, mens at EVA skum i midtersålen sikret en sublim stødabsorbering til hvert eneste skridt du tager! Desuden giver gummisålen også et godt greb på vejene.

reebok classic

Inspiration fra 80’erne og 90’erne har sat sit præg på Reebok Classic. Serien er smart hverdagsfodtøj med rødder indenfor sport og samlet inspiration fra fitness, basketball og løb.

reebok classic – retro sneakers fra reebok classic

Hvis du leder efter retro sneakers, så har Reebok længe været fremme med deres model ‘Reebok Classic’. Reebok var faktisk nogle af de første som kom op med retro sneakers i den velkendte ’Leather’ udegave som virkelig blev et kæmpe hit. Blot at nævne nogle andre klassiskere som Princess og C Club. Begge super populære sneakers.

Det der er super fedt ved Reebok er de har samlet alt deres ekspertise og årelange erfaringer samt design og puttet det i hver af deres Reebok Classic sneakers. Det vil sige du altid får det legendariske og ikoniske design som har vundet mange sko-fans hjerter.

Vi unge elsker når man kan se et internationalt præg på ens sneakers. Hvis der er en sko som er international, så er det Reebok Classic. Hele skoens udvikling fandt sted i det Britiske med sine signaturmodeller med Union Jack flaget som en del af logoet. Ikke nok med at skoen er Britisk så har skoen bare klasse over sig. Reebok er ejet af Adidas, så der er garanti for fede sneakers. Man kan næsten ikke have lave forventninger til sneakers, når man hører mærkerne, Reebok og Adidas, i samme sætning.
køb reebok classic sneakers til mand og dame online
Vi glæder os til at byde dig indenfor i en verden af Reebok sneakers, specielt Reebok Classic sneakers. Vi har et af landets bedste og største udvalg af Reebok sneakers i et utal af farver, størrelser og materialer.
Med Reebok Classic serien får du nogle af de mest pålidelige sneakers på markedet. De bliver ikke mere retro end disse modeller. Du vil højst sandsynligt opleve en masse af vores personale rende rundt i et par. De er bare et par fantastiske sneaks at have på og så går de bare godt til alle outfits, om det er til fest eller fritid.