Viser 1–18 af 79 resultater

Hoodies

499,95 kr.
499,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

699,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

699,95 kr.

Tilgængelig i 2 farver

649,95 kr.
454,97 kr.

Tilgængelig i 3 farver

Tilgængelig i 17 farver

499,95 kr.
699,95 kr.
489,97 kr.

Tilgængelig i 3 farver

Hoodies er for alle


Tilbage i 1900’erne dengang hoodien blev introduceret til verden, blev hoodien mest anvendt når der skulle dyrkes sport. Men op gennem 00’erne er der sket en skift, hvor hoodien har bevæget sig mere væk fra sportshallerne og hjem i stuerne, hvor hoodien blev brugt når der skulle hygges og slappes af. Men i dag er hættetrøjen ikke længere kun noget man har på, når man er i sportshallerne eller derhjemme, hoodien er blevet utrolig moderne, og en hel almindelig del af gadebilledet.

Som udgangspunkt er hoodien enlig bare en langærmet sweatshirt, men en hoodie kan fås i så mange forskellige former, med hætter, lommer og andre smarte detaljer, at hver eneste hættetrøje kan sender et unikt signal.

Find din Hoodie

Med hoodien kan man udtrykke sin stil på rigtig mange måder, det er lige fra om du vil signalere du er den sporty, cool, eller lidt mere street type. Hoodien kan det hele, og kan matche lige netop det look du går efter.

Alle vores hoodies finder du i forskellige farver og størrelser, nogle modeller tiltaler det sporty look, men der er også modeller til dig der vil have det lidt mere street eller hipster look. Vi har bl.a. hoodies fra Nike, Adidas, Champion, New Balance, som kan hjælpe dig med at give dig dit unikke look, så du kan udtrykke din personlige stil.